Site Logo

MaçIn özetİ; ''Atamayana atarlar''

Dünkü rakibimiz GASKİ Spor'un Başkanı Ünsal Göksen, dün sahalarında oynadıkları Kahramanmaraşspor'a son dakikalarda gelen golle 1-0 mağlup olduklarını belirterek, ''Atamayana atarlar, maçın özeti budur'' dedi.

Göksen, yaptığı açıklamada Kahramanmaraşspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yaparken, son dakikada yedikleri golle hüsrana uğradıklarını söyledi.

Kahramanmaraşspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını, bu maçı kazanarak klasman iddiasını sürdürmek istediklerini ifade eden Göksen, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Saha ve seyirci avantajı bizdeydi. Bir penaltı vuruşunu değerlendiremedik. O penaltı gol olsaydı, maçın gidişatı ve skoru çok daha farklı olacaktı. Ancak, oyuncularımız saç baş yoldurtan cinsten, inanılmaz bir şekilde sayısız gol fırsatlarını değerlendiremediler. Futbolda, ''atamayana, atarlar'' derler, işte dünkü maçta bu gerçekleşti. 88. dakikadaki rakibin kontrağında golü kalemizde gördük. Artık maçı çevirmemiz imkansızdı. Maç aslında hem biz hem de rakibimiz için önemliydi. Çok üzgünüz. Umarım futbolcularımız ve teknik kadromuz bu maçtan gerekli dersleri çıkaracaktır.''