Site Logo

''Ödüllerİ prİm olacak''

Kahramanmaraşspor'un basın sözcüsü Kaan Kiraz, Adıyamanspor'u yenerek kendilerini sevindiren futbolcuları primle ödüllendirdiklerini söyledi.

Kaan Kiraz, yapmış olduğu açıklamada, Adıyamanspor'u yenerek rahat bir nefes aldıklarını ve puan sıralamasında sonuncu takım olmaktan kurtulduklarını vurguladı.

Güçlü bir kadrolarının olmasına ve iyi futbol oynamalarına karşın istedikleri sonuçları alamadıklarını, yaşadıkları bu olumsuzluktan Adıyamanspor galibiyetiyle kurtulduklarına inandıklarını belirten Kaan Kiraz, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Adıyamanspor'u yenerek bizi sevindiren futbolcularımızı primle ödüllendirdik. Biz de onları 2'şer bin YTL prim dağıtarak sevindirdik. Çünkü çok önemli bir galibiyet aldılar. İyi oynuyor, ancak istediğimiz puanları alamıyorduk. Bu kez hem iyi oynadılar hem de çok istediğimiz 3 puanı alarak sahadan ayrıldık. Futbolcularımıza primlerini dün akşam ödedik. Futbolcularımız galibiyetler alarak bizi sevindirmeye devam ederlerse biz de prim vererek kendilerini sevindirmeye devam edeceğiz.'' Kaan Kiraz, yarın deplasmanda Gaskispor ile oynayacakları maçtan da üç puan almayı hedeflediklerini, futbolcularından Ali Yılmaz'ın cezası, Ozan'ın sakatlığı nedeniyle bu maçta görev alamayacağını bildirdi.