Site Logo

BozdoĞan: "MaraŞ'I yenmek İstİyoruz"

Adıyamanspor'un genel menajeri Özcan Bozdoğan, deplasmanda karşılaşacakları Kahramanmaraşspor'u yenmek istediklerini belirtti.

Bozdoğan, GASKİ Spor galibiyetinin de verdiği moralle, Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarının TPAO tesislerinde sürdürüldüğünü söyledi.

Kahramanmaraşspor'un güçlü bir takım olduğuna dikkat çeken Bozdoğan, şu bilgileri verdi:
''Rakibimiz, Kahramanmaraş Belediyesi'nin verdiği 3 minibüs hattını alıp, 900 bin YTL'ye satarak 10 yeni transfer gerçekleştirdi. Maddi açıdan çok iyi durumda olan rakibimizin aklında sadece kazanmak var. Biz de kendi bütçemize göre yaptığımız transferlerin ne kadar isabetli olduğunu GASKİ Spor maçında oynadığımız oyunla ortaya koyduk. Takımda çok iyi bir hava var, deplasmandan puan veya puanlarla döneceğimize inanıyorum.''

Adıyamanspor Teknik Direktörü Reşit Güner ise yoğun bir hazırlık döneminden geçtiklerini ve yeni bir başarıya imza atmak istediklerini ifade etti.

Güner, futbolcuların yapılan çalışmalarda çok hırslı ve istekli olduklarına vurgu yaparak, şunları kaydetti:
''Çalışmalarımızın karşılığını puanlarla almak istiyoruz. Bir hafta önce GASKİ Spor maçında çok iyi mücadele ettik. Hafta sonu yapacağımız Kahramanmaraşspor karşılaşmasını da kazanarak rahat bir nefes almak istiyoruz. Futbolcularım, canla başla çalışıyor. Bu çalışmanın karşılığında puanlar almak istiyoruz.''