Site Logo

12 Şubat StadInda oynamaya kararlIyIz!

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Ali Sercan Saraylı, gelecek sezon lig maçlarını 12 Şubat Stadı'nda oynamaya kararlı olduklarını söyledi.

Saraylı, 12 Şubat Stadı'nın başta zemin olmak üzere tüm bölümlerinin onarılması için gerekli girişimlerde bulunduklarını, bu konuda bir hafta içerisinde bir de toplantı yapmayı düşündüklerini ifade etti.

Başkan Saraylı, 12 Şubat Stadı'nın, kent merkezinde bulunması nedeniyle, seyirciler açısından da son derce önemli olduğunu, ulaşım sorunu yaşamayacak olan seyircilerin maçlara daha rahat gelme imkanına kavuşacağını belirtti.

Şu anda, maçlar için kullandıkları Hanefi Mahçiçek Stadı'nın zemininin çok kötü olduğunu anlatan Saraylı, şunları kaydetti:

''Geçen hafta sonu oynadığımız Şanlıurfaspor maçında, sahanın içi su deryasına döndü. Zeminin kötü olması dolayısı ile takımımız istediği futbolu oynayamadı. Ayrıca, yağışlı havalarda, kapalı tribüne bile su girişi oluyor. Amacımız, stadın en kısa zamanda onarımının yapılması ve gelecek sezonda maçları burada oynamamız. Bunun için girişimlerimiz devam ediyor.''

Saraylı, İskenderun Demirçelikspor maçında bir puan alan Kahramanmaraşspor'un, ilerleyen haftalarda daha başarılı sonuçlar alacağına inandığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Kanal46.tv