Site Logo

K.MaraŞspor Keyİflİ

Lig (B) 5. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor'da, GASKİ Spor galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Abdülkerim Durmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi sahalarında oynadıkları ilk maçta, GASKİ Spor karşısında çok iyi mücadele ederek, sahadan 2-1 galip ayrıldıklarını söyledi.

Çok zorlu bir karşılaşmaya çıktıklarını ve futbolcuların bu maçta üzerlerine düşeni yaptığını ifade eden Durmaz, ilk maçta 3 puan almalarının da ayrı bir önemi olduğunu ifade etti.

Maçın ilk yarısında, temkinli oynadıklarını, ikinci yarıda ise baskıyı arttırdıklarını belirten Durmaz, şöyle konuştu:

"Maçın çok zorlu geçeceğini biliyorduk. Tüm hazırlıklarımızı da buna göre yaptık. İlk yarıda, defans güvenliğini elden bırakmadan mücadele ettik. İkinci yarıda ise baskılı oyunumuzu arttırıp, sabırlı davranarak 2 gol atmayı başarıp, 3 puana ulaşmasını bildik.

Futbolcularımın, baskılı oyunu sonucunda, çok fazla gol pozisyonu bulmamıza karşın, biraz da şanssızdık. Direkten dönen toplarımız var, daha farklı da kazanabilirdik. Ancak, bizim için önemli olan 3 puan alabilmekti, bunu da başardığımız için çok mutluyuz ve tüm futbolcularımı kutluyorum."

Durmaz, Gaski Spor maçını unuttuklarını, bu hafta yine sahalarında karşılaşacakları Adıyamanspor maçına da galibiyet için hazırlandıklarını da sözlerine ekledi.