Site Logo

İskenderun maçInI kazanmak İçİn hep beraber gİdİyoruz!

Basın sözcümüz Kaan Kiraz, ''İskenderun Demirçelikspor maçında sahaya kazanmak için çıkacağız'' dedi.

Kiraz, sahalarında Şanlıurfaspor ile berabere kalarak önemli 2 puan kaybettiklerini, bu maçta saha koşullarının iyi olmaması nedeniyle iyi futbol oynayamadıklarını öne sürdü.

21 Şubat Perşembe günü deplasmanda İskenderun Demirçelikspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Kiraz, şöyle konuştu:

''İskenderun Demirçelikspor maçında sahaya kazanmak için çıkacağız. Maçın deplasmanda olduğunu önemsemiyoruz. Güçlü bir kadroya sahibiz ve galibiyetler almaya ihtiyacımız var. Futbolcularımız da çok istekli ve hırslılar. İskenderun'dan galibiyetle dönerek taraftarımızı sevindirmek, puan cetvelinde daha üst sıralara yükselmek istiyoruz.''

Kiraz, Şanlıurfaspor ile Hanefi Mahçiçek Stadı'nda karşılaştıklarını ifade ederek, ''Maçlarımızı 12 Şubat Stadı'nda oynamak için daha fazla çaba sarf etmemiz gerekiyor. Özellikle yağışlı havada Hanefi Mahçiçek Stadı'nda oynayacağımız maçlardan hüsranla ayrılacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Öte yandan taraftarları götürecek otobüslerin yerleri ve saatleri belirlendi. Perşembe günü saat 09.30'da Belediye karşısındaki Adidas mağazası önünden hareket edilecek. Ayrıca takımı destekleyenlere kulüp tarafından sürpriz hediyeler verilecek.