Site Logo

SofuoĞlu memnun deĞİl!

Kahramanmaraşspor'da teknik direktör Turan Sofuoğlu, Şanlıurfaspor karşısında elde edilen beraberliğe üzüldüklerini söyledi.

Sofuoğlu yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor ile oynadıkları karşılaşmada galibiyeti hak etmelerine rağmen şansız bir şekilde yedikleri gol ile motivasyonların bozulduğunu söyledi. Şartlar ne olursa olsun her karşılaşmaya 3 puan parolası ile çıktıklarını ifade eden Sofuoğlu, "Zeminin kötü olması bizi olumsuz etkiledi. Ancak, biz bu bahanenin arkasına sığınmıyoruz. 90 dakika boyunca baskılı olan taraf bizdik. Rakibimiz bir kez geldi ve golü buldu. Bu açıdan üzüntülüyüz" dedi.

Perşembe günü İskenderun Demirçelikspor deplasmanına gideceklerini vurgulayan Sofuoğlu, bu karşılaşmaya da 3 puan için çıkacaklarını belirtti. Kahramanmaraşspor'un ara transfer döneminde önemli eksiklerini giderdiğini belirten Sofuoğlu, "Takımdaki uyumdan memnunum. Ciddi bir takım olduğumuzu gösteriyoruz. Kadromuz geniş ve deneyimli futbolculardan oluşuyor" diye konuştu.

Şanlıurfaspor karşılaşmasında sakatlanan Ozan'ın durumunun henüz belli olmadığını kaydeden Sofuoğlu, "Ozan bizim en önemli futbolcularımızdan birisi. Çok formda ve etkili. Sakatlığından dolayı bir hayli üzüldük. Bugün MR'ı çekilecek. İnşallah Perşembe günü takımdaki yerini alır" diye konuştu.