Site Logo

BaŞarIlI bİr gİrİŞ yapmak İstİyoruz

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Turhan Sofuoğlu, sahalarında konuk edecekleri Şanlıurfaspor'u yenerek, yeni sezona başarılı bir giriş yapmak istediklerini söyledi.

Sofuoğlu, yapmış olduğu açıklamada, başarılı bir kamp dönemi geçirdiklerini, ara transferde ise 11 futbolcuyu kadrolarına dahil ederek güçlü bir ekip oluşturduklarını ifade etti.

Takım olarak güçlerini ilk maçta ortaya koymak istediklerini belirten Sofuoğlu, ''Gücümüzü mutlaka lige yansıtacağız. Bu nedenle hem gücümüzü göstermek, hem de sahamızda ilk maçımızı kazanarak iyi bir başlangıç yapmak için 3 puan almak zorundayız'' diye konuştu.

Kahramanmaraşspor'un, ilk yarıda istenilen başarıyı yakalayamadığına işaret eden Sofuoğlu, şöyle konuştu:
''Takım olarak istenilen başarıyı gösteremediğimiz için 11 yeni futbolcuyu transfer ederek, kadromuzu güçlendirdik. En büyük avantajımız da transfere erken yapmamız oldu. Çok güzel ve verimli bir kamp dönemi geçirdik. Ben şahsen deneyimli ve iddialı iyi bir takım oluşturduğumuza inanıyorum. Bu kadromuz mutlaka beklenilen büyük sonuçları alacaktır. Bu konuda çok iddialıyız da diyebilirim. Takımımız, kaliteli futbolcuları ile taraftarımıza futbol zevkini tattıracaktır. Onun için de tribünlerin mutlaka dalmasını istiyoruz. Başarı için taraftar desteği çok önemli.''