Site Logo

BaŞarI İçİn güçlü bİr altyapI oluŞturduk

Kahramanmaraşspor'un kulüp basın sözcüsü Kaan Kiraz, başarılı olmak için güçlü bir altyapı oluşturduklarını söyledi.

Kiraz, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, başarılı olmak için güçlü bir kadroya ihtiyaç duyduklarını, bunun için de ara transferde 1 milyon YTL harcama yaparak 11 kaliteli futbolcuyu kadrolarına dahil ettiklerini ifade etti.

Yeni transferlerle birlikte, Bank Asya 1. Lig'e çıkabilecek bir takımın altyapısını da oluşturduklarını belirten Kiraz, transfer paraları konusunda gazetecilerin kendisine yönelttiği bir soruyu ise ''1 milyon YTL transfer bedelinin büyük bölümünü peşin olarak ödedik. Geriye kalan kısım ise Nisan ayı sonunda ödenecek. Transfer paraları Mayıs ayında yapılacak kongre sonrasına sarkıtılacak şeklindeki spekülasyonlar gerçeği yansıtmıyor'' şeklinde cevapladı.

Lig için ilk hedeflerinin ise liderle aralarındaki 15 puanlık farkı kapatmak olduğunu belirten Kiraz, şöyle konuştu:
''Ama bu mümkün de olmayabilir. Bu kadar erken transfer yapmamızın bir nedeni de gelecek senenin takım iskeletini oluşturup, bir dönem beraber çalışmalarını sağlayarak seneye ilave transferlerle gelecek sezonun takımını oluşturmaktır. Bank Asya 1. Lig'e çıkacak takımın alt yapısını oluşturmak için 11 transfer gerçekleştirdik. Yoksa kümede kalmak için bu transferleri yapmadık. Transferleri erken yapmamız, uyum sorununun da bir an önce aşılmasını sağlamış oldu. Çok verimli bir kamp döneminin arkasından kente dönerek lig hazırlıklarını kendi tesislerimizde sürdürmeye başladık.''

Kiraz, hafta sonu sahalarında Şanlıurfaspor'u konuk edeceklerini, bu maç için yoğun bir hazırlık döneminden geçtiklerini ve şimdiden bu maçın heyecanını yaşamaya başladıklarını kaydetti.

Kahramanmaraşspor takım kaptanı Mehmet Zengin de iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve turnuva maçlarında aldıkları sonuçlarla iyi bir takım olduklarını ortaya koyduklarını dile getirdi.

Zengin, taraftarın da desteği ile yeni sezonda daha başarılı olmak istediklerini sözlerine ekledi.