Site Logo

Akarca: ''Oyun ve sonuçlardan memnunuz''

TFF 2. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Kahramanmaraşspor'un kulüp 2. başkanı Gaffar Akarca, takımlarının Antalya kampında katıldığı turnuvada ortaya koyduğu oyun ve aldığı sonuçtan memnun olduklarını söyledi.

Kahramanmaraşspor'un turnuvada yaptığı 3 maçtan ikisini kazandığını ve birinde de berabere kaldığını belirten Akarca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Turnuva ve özel maçlar bir açıdan ölçü değil ama ligde 12 maç kaybetmiş bir takım için alınan sonuçları çok önemsiyoruz. Özet olarak takımımızın yeni kadrosu ile kaybetmeye değil, kazanmaya alışması çok önemlidir'' dedi.

Ara transfer döneminde Kahramanmaraşspor'a çok iyi futbolcular geldiğini ifade eden Akarca, bu oyuncuların Antalya kampında takıma hızla uyum sağlamaları ve bunu da oyun ve skora yansıtmalarının kendilerini en çok memnun eden taraf olduğunu kaydetti.

Kahramanmaraşspor'un Antalya'da ikinci bir turnuvaya daha katılacağını ve bu nedenle kentte dönüşün 8 Şubat tarihi olarak belirlendiğini ifade eden Akarca, ''Ara transferi genelde tamamladık. Ancak bir önemli oyuncu daha üzerinde duruyoruz. Bu futbolcu ile ay sonuna kadar anlaşabilirsek renklerimize katacağız'' diye konuştu.

Öte yandan, sağlık nedenlerini öne sürerek kulüp müdürlüğünden ayrılan Sait Karadutlu'nun yerine Faruk Helvacı'nın getirildiği bildirildi.