Site Logo

Resmİ Sİte AçIlmak üzere, ama...

Aşağıda okuduğunuz/okuyacağınız durum yönetime bildirilmiştir. Yönetim Bütem Group'la irtibat kurarak gereken düzenlemelerin yapılacağını açıkladı.
Duyarlılığından dolayı yönetime teşekkür ederiz...
KahramanMarasSpor.org



_____________________



Mayıs 2005 tarihinden itibaren siz değerli Kahramanmaraşspor Taraftarlarına Kahramanmaraşspor hakkında son haberleri, transferleri, maçları, tarihçesini, bilgilerini vb. aktarmaya çalıştık ve halen çalışıyoruz. Bir çok kez Türkiye’de ve özellikle Kahramanmaraş’ta ilklere imza attığımız mağlum.

Bu siteyi kurarken ilk düşüncemiz siteyi kulübün resmi sitesi haline getirmekti. Ancak o zaman ki yönetim bunu kabul etmedi ve saygıyla karşıladık.

Ancak buna rağmen resmi sitenin yapılmasına en çok sevinenlerden biride kuşkusuz biz, KahramanMarasSpor.org yönetimi, olacaktık.

İki sene önce KMS yönetimi Bütem Group’a resmi bir site yaptırmaktaydı, ancak resmi olarak yayına girmeden site kapandı. O zaman ki sitede gördük ki, sitenin birçok sayfasında bizim sitedeki bilgiler, resimler ve arşivler bulunuyordu.

Sene 2008, yeni yönetim resmi site yaptırıyor. Yine Bütem Group yapıyor bu siteyi. Geçen hafta Pazar günü Basın Sözcümüz Kaan Kiraz yeni sitenin açılacağını müjdelemişti. Tabi yine sevindik, ancak yine içimizde bir şüphe vardı.

Yeni resmi sitemizi girdik, gezdik ve gördük. Aslında hiç şaşırmadık gördüklerimize. Bu sefer de sitemizin kopyası alınmış ve resmi siteye yerleştirilmiş. Sadece farklı görünüyor o kadar.

Kısaca bizim 3-5 dakika değil, dile kolay tam 2,5 senelik site tecrübemiz ve bilgi birikintimiz tamamen çalınmış. Sezon başından beri topladığımız istatistikler bir dakika içinde resmi siteye aktarılmış, 1 senede sizin sayenizde topladığımız eski başkan ve eski hocalar listeleri resmi siteye konuluyor. Kahramanmaraş’ta kimse amatöre yer vermezken, biz gazetecilerimiz sayesinde fotoğrafları topladık, arkadaşların bilgileriyle, başkanları, hocalarını öğrendik ve logosuz kulüplerimize logolar çizdik, şuan kullanılmakta. Resmi sitenin sadece Kahramanmaraş Spor Kulübü hakkında olması gerekirken, bizim sitemizde var diye resmi siteye de amatör futbol bölümü aynen aktarılmakta. Hatta hatta, arkadaşımız Kuru Mehmet’in askerde olduğunu da belirtiyor Resmi Sitemiz!

Biz Kahramanmaraşspor’dan asla vazgeçmeyiz ve vazgeçtirmeyiz. Takımımızın başarısı için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak bizim emeklerimizi ikinci defa çalan BÜTEM GROUP’u ve diğer sorumluları şiddetle kınıyoruz!.

Bu kişilerin sitemizde geçen Kahramanmaraşspor Taraftarlarından özür dilemesini ve derhal içeriğin sadece kulübe/yönetime ait olmasını bekliyoruz...

KahramanMarasSpor.org Yönetimi

İşte resmi sitenin bir görüntüsü:

Yorumlar için ve Forum Kopyasını Görmek için Tıklayınız :) Gülermisin ağlarmısın...