Site Logo

SofuoĞlu: "Eksİklerİ büyük ölçüde gİderdİk"

Şubat ayında başlayacak olan klasman grubu maçlarına günde çift idman yaparak hazırlanan Kahramanmaraşspor'da çalışma temposu giderek artıyor. İşte Teknik direktör Turan Sofuoğlu'nun yorumları..

Kahramanmaraşspor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.
Teknik direktör Turan Sofuoğlu, ara transferde şu ana kadar hedefledikleri 7 futbolcudan 5'ini kadrolarına dahil ederek, büyük ölçüde eksiklerini giderdiklerini söyledi. Bu oyuncuların takıma hızlı bir şekilde uyum sağlamaları için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade eden Sofuoğlu, şunları kaydetti:
"Biri kaleci iki oyuncu daha almak istiyoruz. Ancak devre arasında takımlarında oynayan futbolcuları kulüplerinin bırakması çok zor. Birkaç gün içinde kaleci işini de çözeceğimiz kanaatindeyim."

Sofuoğlu, sezon başından bu yana sakatlığı süren takım kaptanı Paşa'nın tedavisi hakkında da bilgi vererek, "Paşa'nın doktoru ile bizzat ben görüştüm. Milli takım doktoru Cengiz Bey'e gönderdim. 10 günlük süreç içerisinde dizinde bir problem olmadığını, antrenmanda yanlış yüklemeden dolayı adalesinde yıpranma olduğunu öğrendik. Onu düzeltmek için 10 günlük süreç istediler" diye konuştu.

Sofuoğlu, Antalya kampı öncesi Kahramanmaraş'ta bir amatör takım ve bir de 3. Lig takımı ile hazırlık maçı yapmayı planladıklarını belirterek, çalışmalarının sorunsuz devam ettiğini sözlerine ekledi.

Yorumlarınız için tıklayın