Site Logo

''YoĞun bİr hazIrlIk dönemİnden geçİyoruz''

Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Turhan Sofuoğlu, ikinci yarıda daha başarılı olmak için yoğun bir hazırlık döneminden geçtiklerini söyledi.

Sofuoğlu, yaptığı açıklamada, futbolculara verilen 3 günlük izinin sona erdiğini ve ikinci yarı hazırlıklarına yeniden Hanefi Mahçiçek Stadı'nda başladıklarını ifade etti.

İkinci yarı için çok yoğun bir hazırlık döneminden geçtiklerini ve günde çift idman yaptıklarını belirten Sofuoğlu, futbolcuların da çalışmalarda hırslı ve istekli olduklarını belirtti.

Sofuoğlu, bir taraftan yoğun bir hazırlık döneminden geçerken, diğer taraftan da transfer çalışmalarının devam ettiğini, kadroya dahil edilen 5 yeni transferin kadrolarını güçlendirdiğini dile getirdi.

Sofuoğlu, transfer çalışmalarının halen devam ettiğini, biri kaleci olmak üzeri iki futbolcuyu daha kadrolarına dahil etmek için girişimlerinin devam ettiğini anlattı.

Sofuoğlu, Antalya kampının 20 Ocak'ta başlayacağını, ikinci yarıda öncelikle tehlikeli bölgeden uzaklaşmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Yorumlarınız için tıklayın