Site Logo

İlk devre futbolcu İstatİstİklerİ

2007-08 Sezonunun ilk yarısında 18 maçta Kahramanmaraşspor adına 29 oyuncu sahada yer aldı. En az oynayan futbolcu Ahmet Baltacı olurken (1 maçta 1 dakika) en çok oynayan 17 maçta toplam 1448 dakika ile defans oyuncusu Mehmet Doğan oldu. Takımımıza 18 maçta 1 kırmızı kart verilmesine karşın toplam 39 sarı kart verildi ve toplam 15 gol atıldı.

En fazla dakika oynayanlar
Mehmet Doğan’ı 16 maçta 1440 dakika ile Okan Kopan takip etti. Ozan İpek 17 maçta 1433 ile 3. sırada ve Veli Kızılkaya 15 maçta 1305 oynayarak 4. sırada. Serhat Gökşen 7. haftada aldığı kırmızı kartla 4 maç cezalandırılmasına rağmen 13 maçta 1169 dakikayla 5. sırada yer aldı.

En az dakika oynayanlar
En az oynayanlarda Ahmet Baltacı’dan sonra bir maçta 26 dakika sahada görev alan Ediz Kalyon oldu. İlk maçtan sonra takımdan ayrılan Murat İsmailoğlu 90 dakika mücadele etti. Defans oyuncusu Paşa Alihaydaroğlu ilk iki maçta 90 dakika oynadıktan sonra sakatlanmıştı ve geriye kalan maçlarda yer almamıştı. Böylece Paşa 180 dakika ile 4. sırada yer alıyor. Kaleci Okan Kopan sakatlandıktan sonra son iki maçta görev alan Teoman Ak 180 dakika oynayarak 5. sırada.

En fazla maç oynayanlar
Mehmet Doğan 18 maçta sadece bir maçta yer almayarak Ozan İpek’le lider konumdalar. Kaleci Okan Kopan 16 maçtada 90 dakika oynayarak görev aldı. Veli Kızılkaya kart cezalısı olması ve iki hafta kadrodışı kalması nedeniyle 3 maçta görev alamayarak 15 maç oynadı ve 4. sıraya yerleşti. Serdar Deliktaş 2005 senesinden beri bir sezonda en fazla maçını oynadı. 14 Maçta top koşturan Serdar Deliktaş 5. sırada.

En az maç oynayanlar
Ahmet Baltacı, Ediz Kalyon ve Murat İsmailoğlu 1 maç oynarken, Paşa Alihaydaroğlu ve Teoman Ak 2 maç oynadılar. Bu oyuncuları 4 maçla Sadık Arslan ve Mustafa Aksoy ve 6 maçla Osman Koca takip ediyor. Ediz Kalyon, Murat İsmailoğlu, Sadık Arslan, Mustafa Aksoy ve Osman Koca takımdan ayrıldılar.

Maçbaşı en fazla dakika oynayanlar
Okan Kopan sakatlanana kadar çıktığı her 16 maçta da 90 dakika boyunca kaleyi korumakla görevlendirildi. 6 Maçta sahaya çıkan Suat Bozkurt’ta her maç 90 dakika mücadele etti. Teoman Ak ve Paşa Alihaydaroğlu iki maçta 90 dakika görev aldılar. Murat İsmailoğlu 1 maç oynadı ve 90 dakika oynadı. Serhat Gökşen çıktığı maçlarda ortalama 89 dakika 55 saniye oynadı. Veli Kızılkaya 15 maçta ortalama tam 87 dakika oynadı. Mehmet Doğan ise maçlarında ortalama 85 dakika ve 11 saniye top koşturdu.

Maçbaşı en az dakika oynayanlar
Bu sezon başında Süper Gençler takımından profesyonelliğe yükselen 19 yaşında ki oyuncumz Ahmet Baltacı 1 maçta 1 dakika oynayarak maçbaşı dakika ortalaması 1 dakika oldu. Ediz Kalyon 1 maçta 26 dakika oynayabildi. Mehmet Ballı 7 maçta görev almasına rağmen her maç kısa süre oynadığı için maçbaşı dakika ortalaması 27 oldu. Ali Yılmaz’ın ortalaması 39 dakika 5 saniye. Sadık Arslan çıktığı maçlarda ortalama olarak bir yarıdan biraz fazla oynadı (48 dakika 15 saniye).

Kart görenler
Serhat Gökşen oynadığı maçlarda 4 sarı kart ve 1 kırmızı kart görerek 1. sırada. Serhat’ı Veli Kızılkaya 6 sarı kartla takip ediyor. Osman Bozkurt 12 maçta 5 sarı kart gördü. Faruk Karaca ve İsmail Baydur 3, Okan Kopan, Ali Yılmaz, Mehmet Doğan, Murat İsmailoğlu, Nedim Köseoğlu ve Serdar Deliktaş 2 sarı kart gördüler.
Abdulmuttalip Çalışkan, Müjdat Ertop, Osman Koca, Ozan İpek, Sadık Arslan ve Suat Bozkurt ise oynadıkları maçlarda tek sarı kart gördüler.

Gol krallığı
Ozan İpek 5 golle gol kralı. Hakan Demir ve Ömer Yavuz 2 gol attılar. Faruk Karaca, İsmail Baydur, Mehmet Ballı, Mehmet Doğan, Serdar Deliktaş ve Veli Kızılkaya 1 gol atabildiler.

© KahramanMarasSpor.org 2008

Yorum yazmak için TIKLAYINIZ