Site Logo

Akarca: ''Süper Lİg'de oynamalIyIz''

Kahramanmaraşspor İkinci Başkanı Gaffar Akarca, TFF 2. Lig Klasman Grubu'nda mücadele eden takımın Süper Lig'de oynayabilecek büyük bir takım olduğunu belirterek, ''Yeni yönetim bu hedefi gerçekleştirecek altyapıyı hazırlama gayreti içerisinde'' dedi.

Akarca, yaptığı açıklamada, kulübe profesyonel bir hüviyetine kazandırmak için hazırladıkları yeni projeleri bu yıl tek tek hayata geçireceklerini söyledi.

Gaffar Akarca, şunları kaydetti:
''Artık, Kahramanmaraşspor'un liglerde yerinde sayan bir kulüp olmasını hiç kimse arzu etmemektedir. Çevre illere baktığımızda, en gerilerde olan bir iki ilden biri durumundayız. Bunun böyle devam etmemesi için bir dizi proje hazırladık. Klasman maçları başlamadan forma ve çeşitli hediyeliklerin satılacağı satış reyonumuzu, kulübümüzün girişinde bir bölümde açacağız. Kulübümüzü tanıtan bir internet sitesini de yakında devreye sokarak, önemli bir eksikliği gidereceğiz. Diğer projeler de sırasıyla devreye girecek.''

Yeni yönetimin, Kahramanmaraşspor'u Türkiye'de örnek ve marka bir kulüp yapmak için çaba sarf ettiğini belirten Akarca, takımlarının mutlaka klasman maçlarında başarılı olarak kendini toparlaması gerektiğini vurguladı.

Akarca, bunun için 5 tane önemli ara transfer gerçekleştirdiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:
''Bir kaç oyuncu üzerinde daha duruyoruz. Onlar da geldiği zaman, takımımızın gücünü herkes görecektir. Onun için ilk hedef klasman maçlarında başarı elde etmek, sonra da gelecek sezonda üst liglere doğru tırmanacak daha güçlü bir ekibin meydana gelmesini sağlamaktır. Bunun için kırmızı-beyazlı camia olarak hep birlikte kenetlenip hedefe yürümeliyiz. Artık, Kahramanmaraşspor gibi büyük bir kentin takımının süper ligde oynaması lazım.''