Site Logo

YIldIz Futbolcu İle Transferlerİ KapatacaĞIz

Kahramanmaraş Spor Kulübü Başkanı Ali Sercan Saraylı Cesur Radyo’da Mustafa Aykır’ın hazırlayıp sunduğu, Taraftarın Sesi” programına konuk oldu.

29 Aralık 2007 Cumartesi günü Cesur Radyo 96.6’da, saat 18.00-19.30 arası DJ Herkül Mustafa’nın hazırlayıp sunduğu Taraftarın Sesi programına bu hafta Kahramanmaraş Spor Kulübü Başkanı sayın Ali Sercan Saraylı konuk oldu.

Gidenler ve Gelecek Olanlar
Kahramanmaraşspor’da giden futbolcular hakkında sorulan soruya, “Bu oyuncuların gitmesi gerekiyordu ve yerinde bir karar alarak bu giden oyuncuları gözden çıkarttık”, cevabını verdi.
Yeni transfer edilen futbolcular hakkında, yerinde gereken mevkilere kaliteli futbolcuları renklerine bağladıklarını ifade eden Saraylı şunları söyledi,
Sivasspor başkanı ile görüşme halindeyiz, Sivasspor ve Trabzonspor’dan yıldız futbolcu alabilmek için çalışıyoruz ve yine İstanbulspor’dan bir kaleci alarak transfer dönemini kapatmak istiyoruz”.

Destek Olanlar
Her hangi bir kurumdan destek alıyormusunuz sorusuna, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın takıma destek olduğunu söyleyen Saraylı ayrıca kurumsallaşma adına projelerinde 2008 yılı içerisinde Kahramanmaraşspor resmi ürünlerin satışa sunulacağı bir mağaza müjdesini verdi.
Kahramanmaraşspor’da görevde bulunan eski başkan ve yöneticilerin takıma maddi ve manevi anlamda destek olması, böyle bir oluşumun takım artılar katacağını, bunun yanında eski yöneticilerin bilgi ve tecrübesinden faydalanabileceklerini birlik ve beraberlikten güç ve kuvvetin doğacağını ve devamında başarıların geleceğini söyledi.

Klasman Fikstürü
Başkan Saraylı, Ankara’da geçtiğimiz Cuma günü çekilen fikstür kuraları hakkında fikstürde ilk devre evimizde 3, dışarıda 4 maçlık bir periyodun olacağını ve ikinci devrede evimizde 4, dışarıda 3 maç oynayıp tüm karşılaşmaları kazanmak için sahaya çıkacaklarını ve ligi en iyi şekilde bitireceklerini belirtti.

12 Şubat mı, H.Mahçiçek mi?
12 Şubat Stadyumu ile ilgili sorulan soruya ise, 12 Şubat Stadyumu içerisinde gerekli çalışmaların başladığını ve önümüzdeki sezona hazır vaziyete geleceğini ve 2008 yılında yeni sezonda tüm çalışmaların tamamlanmış olacağını ve müsabakaların 12 Şubat Stadı’nda oynanacağını söyledi. Yani bu sezon kalan tüm maçlar Hanefi Mahçiçek Stadında oynanacak.

Kamp 20 Ocak’ta Başlıyor
Takımın 20 günlük Antalya kampına katılacağını ve çok iyi bir şekilde hazırlık kampı döneminden geçeceğini İddaa Turnuvasına katılıp sonrasında takımın kente döneceğini söyledi.

Küme Düşmeyeceğiz!
Takımın kümede kalıp kalmayacağı yönündeki sorulara ise, Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu takımın küme düşme gibi bir sıkıntısı olmayacaktır ve bunu sezon sonrası herkes görecektir”, diye konuştu.
Kahramanmaraşspor’un başarısı ile ilgili hayallerini soran Mustafa Aykır’a Başkan şöyle cevap verdi:
“Bu takımın yeri burası değil. Kahramanmaraşspor daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Benim hayalim önce takımı 1. Lig’e çıkartmak. Ve devamında Süper Lig’e kalıcı olarak çıkmayı ve kalmayı hayal ediyorum”.

Veli şuan bizde
Veli Kızılkaya’nın takımda kalması gerektiğine inandığını söyleyen Saraylı,
Veli gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var. Şu günde Veli’nin değerinin üzerinde değer biçseler yinede Veli’yi vermeyiz.” Ancak sezon sonunda gelen teklifleri değerlendirip Veli’yi isteyen başka bir takıma satabileceklerinin altını çizdi.

Haber: Mustafa Aykır
Düzenleyen: Mehmet İmamoğlu

Yorum yazmak için TIKLAYINIZ