Site Logo

KahramanmaraŞ İkİ futbolcu İle anlaŞtI!

Kahramanmaraşspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Basın sözcüsü Kaan Kiraz, yaptığı açıklamada, ikinci yarıda lige güçlü bir ekiple girmek istediklerini söyledi.

Geçen hafta Kayseri Erciyesspor'dan Aydın, Yimpaş Yozgatspor'dan Sinan ve GASKİ Spor'dan Sinan'ı kadrolarına dahil ettiklerini hatırlatan Kiraz, biri kaleci olmak üzere iki futbolcu daha transfer etmeyi düşündüklerini bildirdi.

Bu arada iç transferde kaleci Okan, Osman Koca, Osman Bozkurt, Mustafa Aksoy ve Recep ile yollarını ayırdıklarını belirten Kaan Kiraz, santrafor Serdar Deliktaş'ın da Sinan'ın transferinde GASKİ Spor ile takas edildiğini açıkladı.

Çankırı Belediyespor'dan Zeynel Yaldız ve Giresunspor'dan Mehmet Zengin ile prensipte anlaşmaya vardıklarını da duyuran Kiraz, anlaşmaya vardıkları 5 futbolcu ile bir yılı opsiyonlu 1,5 yıllığına anlaştıklarını, imzaların 1 Ocak'tan itibaren atılacağını ifade etti.

Kaan Kiraz, transfer edilen futbolcuların şehre gelerek takıma katıldığını anlatarak, şunları söyledi:
''Çok iyi oyuncular transfer ettik. Zeynel iki sezon önce takımımızda başarılı bir sezon geçirmişti. Tekrar kadromuza kattığımız için çok mutluyuz. Diğer transfer ettiğimiz futbolcular da çok kaliteli ve tecrübeli isimler. Özellikle de Mehmet Zengin ve Aydın'ın, Kahramanmaraşspor'a çok şeyler katacağına inanıyoruz. Şimdiden takımda forma kapma savaşı başladı.''