Site Logo

3 puan sevİncİ yaŞanIyor

Teknik Direktör Turan Sofuoğlu, yaptığı açıklamada, zorlu Adanaspor maçında alınan 3 puanın kendilerini bir hayli rahatlattığını söyledi. Karşılaşmanın oldukça çekişmeli geçtiğini ifade eden Sofuoğlu, "Takım uzun zamandır 3 puan alamayınca, futbolcuların üzerinde psikolojik bir baskı oluşturmuştu. Bundan dolayı Adanaspor maçına da bir hayli stresli çıktık. Ancak futbolcularım yenik duruma geçmesine rağmen güzel bir oyun ortaya koyarak galip gelmesini bildi. Hepsini yürekten kutluyorum" dedi.


Bayram öncesi alınan galibiyeti taraftara hediye ettiklerini kaydeden Sofuoğlu, "Artık ilk yarı sona erdi. Şu anda grupta 4 takım küme düşmeme mücadelesi veriyor. Devre arası yapacağımız transferle bu takımlar arasında en rahatı biz olmak istiyoruz. Kadro sıkıntımızın olduğunu herkes biliyor" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Sofuoğlu, "Önümüzde 2 ay gibi bir süre var. Kademeli olarak görüşmeler devam ediyor. Öncelikle bize faydalı olabilecek futbolcularla görüşüyoruz. 5-6 transfer düşünüyoruz ve görüşmelerimiz emin adımlarla gidiyor" şeklinde konuştu.

Ocak ayında Antalya'da 15 günlük bir kamp çalışması yapacaklarını belirten Sofuoğlu, kampa kadar futbolcularının hazır hale geleceğini sözlerine ekledi.