Site Logo

KMS 3-1 Kİlİs Bld. (PAF)

K.Maraşspor PAF takımı bugün 12 Şubat Stadında oynadığı DSGL 13. hafta maçında rakibi Kilis Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek puanını 25’e çıkardı.

Maç özeti:
Son 2 haftadır beklenmedik puan kayıpları yaşayan Kahramanmaraşspor PAF takımı sezonun ilk yarısının son maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıktı.
1. DEVRE:
Maça hızlı başlayan Kahramanmaraşspor sağdan ve soldan geliştirdiği ataklarla rakibini zorladı. Ama beklenmedik bir anda şanssız gol yiyen kırmızı-beyazlı ekip, oyun disiplinini bozmadı ve yine etkili ataklara oyunu sürdürdü.
Sol kanattan topu taşıyan Sefa’nın dışarıya çıkardığı topu ağlarla buluşturan Serhat Mermer takımına beraberliği kazandırdı ve ilk yarı 1-1’lik skorla kapandı...

2. DEVRE:
İkinci yarıya da baskılı başlayan Kahramanmaraşspor, ilerleyen dakikalarda yine Sefa’nın ara pasında topla buluşan Serhat topu filelerle buluşturdu ve takımına derin bir nefes aldırdı.
Daha sonraki dakikalarda Serhat’ın yaptığı ortaya ceza sahasında oluşan karambolde kafa vuruşu yapan Emre Nasır durumu 3-1’e getirdi ve maç bu sonuçla bitti...

İlk 11
1. Ömer Kaman
2. Mustafa Çulha
3. Mustafa Oğuz
4. Yavuz Güneş
5. Ahmet Büyükköse
6. Abdullah Darıcı
7. Alihan Kantemur
8. Serhat Mermer
9. Sefa Durmuş
10. Emre Nasır
11. Emre Can Karakız

Goller: Dk. 25 (Kilis Belediyespor), Dk. 38 Serhat Mermer, Dk. 66 Serhat Mermer, Dk. 77 Emre Nasır (Kahramanmaraşspor)

Sarı kartlar: Dk. 62 Emre Nasır, Dk. 68 Mustafa Oğuz (Kahramanmaraşspor)

Oyuncu değişiklikleri:
Sefa Durmuş (Dk. 75 Metin Demir)
Emre Nasır (Dk.75 Mehmet Çokdüşünür)
Abdullah Darıcı (Dk. 80 Bahtiyar Burak Kaplan)

Yorum yazmak için TIKLAYIN

KahramanMarasSpor.org
_________

Maç öncesi:
K.Maraşspor ile Kilis Belediyespor 8 Aralık 2007 Cumartesi günü saat 13:30’da 12 Şubat Stadyumunda TFF Deplasmanlı Süper Gençler Ligi 13. hafta maçında karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Kahramanmaraşspor 11 maçta 22 puanla 3.sırada yer alırken konuk Kilis Belediyespor 11 maçta 5 puan ile 12.sırada yer alıyor.
Kilis Belediyespor bu maçlarda 2 gol atarken kalesinde 24 gol gördü. Kahramanmaraşspor ise 20 gol atarken 17 gol yedi.

Cezalı olan golcü oyuncu Gökmen ve sakat olan Taha Berk haricinde Kahramanmaraşspor’un bir eksiği bulunmuyor. Ligde 8 golü bulunan Sefa Durmuş bu maçta en etkili gol silahımız olacak.

Süper Gençler teknik direktörü Hüseyin Azgın’ın yaptığı açıklamada: “İki oyuncu eksiğimiz bulunuyor. Gerekli önlemleri alacağız. Yarın ki oynayacağımız maçı mutlaka kazanmak istiyoruz.”, dedi. Kahramanmaraşspor’un hedefi olan bir takım olduğunu söyleyen Azgın, ligin ilk yarısını ikinci sırada bitirmek istediklerini ifade etti.