Site Logo

KahramanmaraŞspor'un gözü transferde

Basın sözcüsü Kaan Kiraz, devre arasında yapacakları takviyelerle kötü durumdan kurtulacaklarını söyledi.

Kulüp basın sözcüsü Kaan Kiraz yaptığı açıklamada, ara transfer için çalışmaları hızlandırdıklarını, devre arasında yapılacak takviyelerle takımın kötü gidişatına son vereceklerini belirtti.

Ligde ilk yarının bitimine iki hafta kala grupta zirvede bulunan Tarsus İdmanyurdu ile bu hafta, Adanaspor ile de gelecek hafta deplasmanda yapacağı iki karşılaşmadan puan çıkartmayı hedeflediklerini ifade eden Kiraz, şöyle konuştu:
''Takımımız bir şanssızlık yaşadı ve ligde çok puanlar kaybetti. Kısa bir süre önce iş başına gelen yönetim kurulumuz, ekibimizi yeniden toparlamak için elinden geleni yapıyor. Bu hafta sahamızda Tarsus İdmanyurdu ile oynayacağız. Bu maçta 3 puanı alıp gülmek istiyoruz. Bunun için de futbolcularımızı motive etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Taraftarlarımızın da desteği ile bu maçtan istediğimizi alacağımız ümidini taşıyorum.''

Kahramanmaraşspor'u layık olduğu noktalara taşıyacaklarını kaydeden Kiraz, ''Futbolcularımızın alacakları yok, ancak biraz moral bozukluğu var. Onu düzeltmeye çalışıyoruz. Yönetim olarak ara transferde TTF 1. Lig'deki takımlardan kaliteli futbolcular transfer edeceğiz. Taraftarlarımız biraz sabırlı olsunlar. Öncelikle bu haftaki maça gelerek ekibe destek versinler. Kahramanmaraşspor her zaman zoru başaran bir takımdır'' diye konuştu.