Bayrak & Ata
Site Logo

KMS Model Olacak

Lig (B) takımlarından K.Maraş'da, kulüp başkanı Hanefi Mahçiçek, 'K.Maraşspor'u model bir kulüp haline getirmeyi planlıyoruz'' dedi.

Lig (B) takımlarından Kahramanmaraşspor'da, kulüp başkanı Hanefi Mahçiçek, ''Kahramanmaraşspor'u model bir kulüp haline getirmeyi planlıyoruz'' dedi.

Kahramanmaraşspor'da, kulüp başkanı Hanefi Mahçiçek,, kulüp profesyonel futbol şubesi sorumlusu Akif Çaylıoğlu ve teknik direktör Abdülkerim Durmaz ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, kulübün kurumsallaşması yönünde atılan adımların hızlandırıldığını söyledi.

Kahramanmaraşspor'u mali yönden finanse edecek olan Kahramanmaraş
Kültür ve Tanıtım Vakfı'nın kuruluşuyla ilgili çalışmanın tamamlandığını belirten Mahçiçek, işadamlarının desteğiyle 123 bin YTL'ye satın alınan Mercedes marka Kahramanmaraşspor otobüsünün, vakfın ilk demirbaşı olduğunu anlattı.

Mahçiçek, Kahramanmaraşspor'un geleceğine dönük çalışmalar yaptıklarını ve bu nedenle vakfın güçlenmesine çalıştıklarını belirtirken, Ceyhan Köprüsü yakınındaki arsalarının vakfa devredileceğini ve kulübe gelir getirecek biçimde bir düzenleme yapılacağını kaydetti.

Mahçiçek, şöyle devam etti:
''Bütün bu çalışmaların amacı Kahramanmaraşspor'un kendi ayağı üzerinde durmasını sağlamak ve gelire kavuşturmak. Kulübümüzün borçları da ödenmektedir. SSK gibi resmi kurumlara olan borçlar taksitlendirildi.

Yaptığımız çalışmalar sonucunda kulübümüzü daha önce Gençlerbirliği, Çanakkale Dardanelspor ve şimdi de Ankaraspor gibi bir model kulüp haline getirmeyi planlıyoruz. Bunun altyapısını oluşturma çabasındayız. Diğer taraftan takımımızın geçen yıl yakalayamadığı Lig (A)'ya çıkma hedefini bu yıl gerçekleştirmek istiyoruz.''

Teknik direktör Abdülkerim Durmaz da perşembe günü sahalarında GASK?? Spor ile karşılaşacaklarını ifade ederek, ''Bu maçın önemi bizim için çok büyük. Sahamızda sezonun ilk maçını kazanarak 3 puanı almak zorundayız. Bütün dikkatimizi bu maça çevirdik'' diye konuştu.

Bir santrfor aldıkları takdirde önemli bir eksikleri kalmayacağını belirten Durmaz, seyirciden büyük destek beklediklerini sözlerine ekledi.