Site Logo

Taraftarlar tek çatI altInda toplandI

Taraftarlar üst üste aldığı başarısız sonuçlarla ligde son sıraya düşen Kahramanmaraşspor için birlik olma kararı aldı. Şehirdeki iki taraftar grubu takımı desteklemek için güçlerini birleştirdi. Üç büyüklerin derneklerini de Kahramanmaraşspor için birleştiren karar sayesinde ortak lokal oluşturulacak ve taraftar eğitilecek.

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden ve sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak ligde şuan son sırada bulunan Kahramanmaraşspor'a taraftar desteği sürecek. Takımın içerisinde bulunduğu zor günlerde tek vücut olmaya karar veren taraftarların birleşme kararını Kahramanmaraş Taraftarlar Birliği Başkanı Alaattin Devlet Ülger açıkladı. Şehirdeki 46 Taraftarlar ve 1969 Taraftarlar Dernekleri ve 3 büyüklerin taraftar dernekleri ile daha büyük bir güç oluşturduklarını ifade eden Ülger, tribünden tam destek verileceğini kaydetti.


Bazı belediye başkanlarından da destek sözü aldıklarını söyleyen Ülger, siyasi partilerden de destek isteyeceklerini dile getirdi. Yönetimden de taleplerinin olacağının altını çizen Ülger, "Devre arasındaki transferler çok önemli. Takımın ligden düşmesini istemiyoruz. Bu yüzden formda futbolcuların kadroya dahil edilmesi lazım. Yönetimi transferler konusunda dikkatli olmaya çağırıyoruz. Takımı çok iyi yerlere getirmeyi ümit ediyoruz." dedi.

Kendilerinin de Fair Play çerçevesinde hareket edeceğini vurgulayan Ülger, kimsenin himayesinde olmayacaklarına dikkat çekti. Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın da desteklerinin olacağını belirten Ülger, şehrin merkezi bir yerinde taraftarlar için lokal oluşturacaklarını ve taraftarın burada eğitileceğini söyledi.

Esnaf ziyaretleriyle de destek gezileri yapacaklarına dikkat çeken Ülger, taraftarlara da çağrıda bulunarak, "Oturan taraftar istemiyoruz. Kahramanmaraşspor'un yeri Süper Lig. Biz de taraftar olarak elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.