Bayrak & Ata
Site Logo

Gücümüzü doĞru kullanmalIyIz

Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Turhan Sofuoğlu, grupta her takımın birbirini yenebilecek durumda olduğunu belirterek, "Başarılı olmak istiyorsak, gücümüzü doğru kullanmamız gerekiyor" dedi.

Sofuoğlu, yaptığı açıklamada, takımının uzun zamandır kendi sahasında galip gelemediğini ifade ederek, bu durumun futbolcuların üzerinde psikolojik baskı oluşturduğunu öne sürdü. Şanlıurfaspor karşısında ilk maçına çıkan teknik direktör Turhan Sofuoğlu, "Galip gelmemiz gereken bir maçtı. Bu mantıkla maça çıktık ve oyun taktiğimiz de buydu, ancak genç ve deneyimsiz oyuncularım üzerlerindeki baskıyı kaldıramadı" dedi.

Son dakikada buldukları golle karşılaşmadan 1 puanla ayrıldıklarını hatırlatan Sofuoğlu, şöyle devam etti: "İlk 20 dakikada iyi bir oyun ortaya koyduk. Ancak golü bulamayınca oyuncalarım iyi oyunu devam ettiremedi. Bunun yanında çok pas hatası yaptık. Rakibimiz ikinci yarıya çok hızlı başladı. Golü de bulunca oyunu yavaşlattılar. Golcü sıkıntısı yaşıyoruz. Devre arasına kadar bu kadro ile yolumuza devam edeceğiz."

Grupta her takımın birbirini yenebilecek durumda olduğunu anlatan Sofuoğlu, lig sonuna kadar güçlerini doğru kullanmaktan başka çarelerinin bulunmadığını kaydetti. Önümüzdeki hafta Hatayspor deplasmanına çıkacaklarını vurgulayan Sofuoğlu, "Bundan sonra her maçımız final havasında geçecek. Rakibimizin durumu bizden farklı değil. İyi hazırlanarak bu deplasmandan mutlu ayrılmak istiyoruz. Devre arasına kadar ne kadar puan toplarsak bizim için iyi olacak. Yapacağımız transferlerle ikinci yarıya çok farklı bir oyunla çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Yorum yazmak için TIKLAYIN