Site Logo

Amatör'de lİderlİk koltuĞu FerhuŞ'un

Kahramanmaraş Süper Amatör Küme'de liderlik koltuğu Ferhuşspor’un.

 

KOLTUK FERHUŞSPORUN

Kahramanmaraş Süper Amatör Küme'de hafta sonu oynanan maçlar sonunda Fidanspor, Elbistan Belediyespor, Ferhuşspor  ve  DSİ Spor rakiplerini yenerek haftayı 3 puanla kapatırken şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Kahramanmaraş Belediyespor ve Sağlıkspor 1-1 berabere kaldılar.

 

SAĞLIKSPOR

K.MARAŞ BLD.

2007-2007 Futbol sezonuna şampiyonluk parolası ile başlayan Kahramanmaraş Belediyespor ve Sağlıkspor Pazar günü 12 Şubat  Stadında karşı karşıya geldiler.

Çok zevkli ve heyecanlı geçen maçta Sağlıkspor 1-0 öne geçti.

1-0'ın verdiği rahatlıkla sahada mücadele eden Sağlıkspor, bu skoru korumak için çok mücadele etti. Fakat karşısında güçlü bir Belediyespor vardı.  Maç Sağlıkspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona ereceği tahmin edilirken Belediyespor'un geliştirdiği atakta top 90+1'de Sağlıkspor fileleri ile buluştu.

 

Golden sonra Sağlıkspor'lu futbolcular yıkılırken, Belediyespor futbolcularında ise sevinç vardı. Atılan karşılıklı goller ile iki takımda sahadan 1-1'lik skorla 1'er puanla ayrıldılar.

 

FİDANSPOR

GÖKSUN BLD.

Sezona genç bir kadro ile başlayan ve ilk maçta çok iyi mücadele etmesine rağmen ferdi hatalardan rakibi Kümbetspor'a yenilen Fidanspor pazar günü, yine ilk haftayı mağlubiyetle kapayan Göksun Belediyespor'la karşı karşıya geldi.  Bu maçta çok iyi bir mücdale örneği gösteren Fidanspor genç kadrosu, tecrübeli futbolcuları bünyesinden barındıran Göksun Belediyespor'u adeta sahadan sildi.

Her iki yarıda bulduğu gollerle rakibini 4-1 mağlup eden Fidanspor haftayı 3 puanla kapatırken, genç futbolcular ise gelecek için ümit verirken, Göksun Belediyespor'un oynadığı futbol ise hiç Süper Amatör Küme'de oynayan bir takıma yakışmadı.


ELBİSTAN BLD.

KÜMBETSPOR

Geçtiğimiz hafta son saniye golü ile Sağlıkspor'a yenilen Elbistan Belediyespor, Pazar günü Elbistan Stadından Kümbetspor'la karşı karşıya geldi.  Her yıl Süper Amatör Küme'de şampiyonluğu hedefleyen Elbistan Belediyespor, çok zorlu geçen maçın ardından rakibi Kümbetspor'u 1-0 mağlup etti. Elbistan Belediyespor'un  kümbetspor karşısında oynadığı futbol taraftarlar tarafından beğenilmezken, "Şampiyonluk bu sezon hayal olur" dediler. 

 

DSİ SPOR

ARSAN SÜMER

Süper Amatör Küme'de mücadele veren bu iki takımın oynadığı futbol tat vermezken DSİ Spor karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.

 

AEL SPOR

FERHUŞSPOR

Geçtiğimiz sezonun Süper Amatör Küme Şampiyonu Ferhuşspor Pazar günü Elbistan'da Elbistan AEL Spor ile karşı karşıya geldi.

Ferhuşspor deplasmanda oynamasına rağmen rakibine oranla atak bir  futbol sergiledi.

Her iki yarıda da sayısı gol pozisyonu bulan Ferhuşspor 90 dakikaya sadece 2 gol sığdırabildi. Elbistan AEL Spor ise güçlü rakibi karşısında elinden gelen mücadeleyi gösterdi fakat rakip kalede gol bulamadı.

Ferhuşspor, rakibi karşısında aldığı bu galibiyetle puanını 6'ya çıkartarak liderlik koltuğuna oturdu.

 

Fidanspor        : 4 Göksun          : 1

K.Maraş Bld.    :1   Sağlık            : 1

Elbistan Bld.    : 1 Kümbet          : 0

DSİ                    : 1 Arsan Sümer : 0

Elbistan AEL   : 0 Ferhuş            : 2