Site Logo

ŞanlIurfaspor hazIrlIklarInI sürdürüyor

Şampiyonluk için mücadele eden Şanlıurfaspor, K.Maraşspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Erkan Sözeri gözetiminde, kulüp tesislerinde çalışmalarını sürdüren sarı-yeşilli ekipte futbolcular, sezon başından bu yana gol yollarında yaşanan sorunu çözmek için antrenmanlarda çaba sarf ediyor.

Şanlıurfaspor, ligde son sıralarda bulunan ve bir süre önce teknik direktör değişikliğine giden Kahramanmaraşspor'u, perşembe günü kendi sahasında yenerek, yükselişe geçmek istiyor. Sarı-yeşilli ekipte zorlu maç öncesi Erhan Namlı, Birol ve Kamil gibi oyuncuların sakatlığı ise teknik heyeti düşündürüyor.

''FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM''
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, yapmış olduğu açıklamada, matematiksel olarak halen şampiyonluk şanslarının bulunduğunu belirterek, ''Gol kaçırma hastalığımıza Kahramanmaraşspor maçıyla son verirsek avantajı konuma geçebiliriz'' dedi.

Son haftalarda yapılan maçlarda çok sayıda pozisyon ürettiklerini, ancak sonuca gidemediklerini anlatan Sözeri, Kahramanmaraşspor maçına ayrı bir önem verdiklerini ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini ifade etti.

Bundan sonraki haftalarda bütün maçlara kazanmak için çıkacaklarını belirten Sözeri, ''Gol kaçırma hastalığımıza Kahramanmaraşspor maçıyla son verirsek avantajlı konuma geçebiliriz. Futbolcularıma güveniyorum. Rakibe karşı en iyi şekilde mücadele ederek, galip geleceğimizi düşünüyorum'' dedi.