Site Logo

Amatörlerde heyecan bİr baŞka

Süper Amatör Küme'de 2. hafta başlıyor

Kahramanmaraş Süper Amatör Küme 2. hafta maçları Pazar günü oynanacak 5 karşılaşma ile devam edecek.

Süper Amatör Küme'de ilk hafta maçlarında  filelerle gole boğuldu. Geçtiğimiz hafta oynanan maçlarda fileler toplam 25 kez havalandı.

Maçlarda en farklı galibiyetleri Arsan Sümerspor'u 8-0 yenen Kahramanmaraş Belediyespor alırken, ikinci en farklı galibiyeti ise  Göksun belediyespor'u 6-0 yenen Ferhuş Karacasu Belediyespor elde etti.

Bu kadar farklı skorların alındığı maçların ardında bu hafta sonu oynanacak maçlarda alınacak sonuçlar ise sporseverler tarafından merak konusu oldu.

Süper Amatör  Küme'de maçların tamamı 3 ayrı sahada Pazar günü oynanacak.

Bu sezon şampiyonluğu hedefleyen ve ilk maçlarını kazanan Kahramanmaraş Belediyespor ve Sağlıkspor 12 Şubat Stadında saat 11.30'da karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz haftayı mağlubiyetle kapatan Fidanspor ve Göksun Belediyespor   Pazar günü  Batıpark Futbol Sahasında saat 12.00'da ilk puanlarını almak için sahaya çıkacaklar. Bu maçta taraftarının da desteğini arkasına alacak olan Fidanspor'un galibiyete daha yakın olduğu spor otoriteleri tarafından belirtiliyor.

Diger yandan yine 1. haftayı mağlubiyetle kapatan Arsan Sümerspor ve DSİ Spor ise saat 13.30'da 12 Şubat Stadında puan ve puanlar almak için sahaya çıkacaklar.  Elbistan AEL Spor ve Elbistan Belediyespor haftayı kendi sahalarında geçirecekler.

Şampiyonluğun en büyük adayları arasında gösterilen Ferhuş Karacasu Belediyespor deplasmanda Elbistan AEL Spor ile karşılaşacak. Elbistan sahasında oynanacak olan maç saat 11.00'de başlayacak.  Elbistan'ın diğer takımı Elbistan Belediyesor ise Kümbetspor ile karşılaşacak. Bu karşılaşma da Elbistan Sahasında oynanacak ve maç saat 13.30'da başlayacak.


Memleket Gazetesi