Site Logo

Rambo MaraŞ'ta!

Dün akşam KahramanMarasSpor.org'da flaş olarak nitelendirdiğimiz haberin işte resmiyeti:
K.Maraşspor'da görevine son verilen Şenol Fidan'ın yerine teknik direktörlüğe kısa bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Turhan Sofuoğlu getirildi.

Kulüp Asbaşkanı Gaffar Akarca yaptığı açıklamada, Kahramanmaraşsspor'un başarısı için çalıştıklarını belirterek, "Yönetim olarak bazı kararlar aldık. Öncelikle teknik heyetin görüşleri doğrultusunda geçtiğimiz günlerde 3 futbolcumuzla yollarımızı ayırdık. Ardından 4 futbolcumuzu süresiz kadro dışı bıraktık. Tüm bunları da takımın geleceğini düşünerek yaptık. Hiç kimse bu takımın önünde değildir" dedi.

Teknik Direktör Şenol Fidan ile konuşup ortak karar alarak yollarını ayırdıklarını kaydeden Akarca, "7 haftadır sadece 1 puan alabildik. Bu hem teknik heyet hem de sporcularımız üzerinde baskı oluşturmaya başladı. Şenol Fidan, yönetimin kararına saygı duyacağını ve ayrılmak istediğini bize iletti. Yönetim kurulu olarak bu kararı birlikte aldık. Şimdi ise Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Turhan Sofuoğlu ile her konuda anlaştık. Kendisi Kahramanmaraşspor'da seve seve görev yapacağını bize iletti. Hafta sonu Kahramanmaraş'ta olacak" diye konuştu.

Turan Sofuoğlu'nun görüşleri doğrultusunda Ocak ayında 5-6 transfer yapmayı planladıklarını vurgulayan Akarca, şöyle konuştu:
"Ligdeki durumumuz iç açıcı değil. Taraftarımızın büyük beklentisi var. Bunun farkındayız. Ancak bizim hedefimiz gerçekten çok büyük. Arkadaşlarımızla birlikte 5 yıllık bir proje hazırladık. Amacımız Süper Lig'de mücadele edecek bir Kahramanmaraşspor'un temellerini şimdiden atmak."

Son günlerde Kahramanmaraşspor'un başarısızlığından nemalanmak isteyen kişilerin ortaya çıktığını ifade eden Akarca, "Bu takım ne bizim ne de başkalarının. Bu takım bu şehrin. Yönetime geleli henüz 15 gün oldu. Şimdi çıkmış birileri bu takımın küme düşeceğini iddia ediyor. Soruyorum, bu kime fayda sağlar?" dedi.

İHA

Yorum yazmak için TIKLAYIN