Site Logo

Süper Lİg'de oynayan futbolcularla görüŞülüyor!

 K.Maraşspor'un yeni yönetim kurulu, Başkan Saraylı önderliğinde bugün, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kulüp Başkanı Ali Sercan Saraylı ile yönetim kurulu üyeleri, ilk olarak Emniyet Müdürü Çelikbilek'i ziyaret etti. Saraylı, desteklerinden dolayı Çelikbilek'e plaket verirken, Çelikbilek de Saraylı'ya üzerinde polis armasının bulunduğu plaket takdim etti. Kahramanmaraşspor yönetimi olarak hedeflerinin büyük olduğunu ifade eden Saraylı, "Yönetimde genç arkadaşlarımız bulunuyor. Geçen hafta kongremizi gerçekleştirdik. Kulübümüz son haftalarda başarısız sonuçlar alıyor. Bu da taraftarımızı üzüyor. İlk olarak takımda revizyon yaptık. Futbolculardan bazıları ile yollarımızı ayırdık. Ocak ayında flaş transferler yapmak için hazırlıklarımıza şimdiden başladık. Süper Lig'de oynayan birçok futbolcuyla temas halindeyiz" diye konuştu.

Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek ise, kentin spordan uzak durmaması gerektiğinin altını çizerek, "Kahramanmaraş halkının takımına mutlaka destek olması gerek. Her hafta tribündeki yerlerini alsınlar ki takım moral kazansın. Spor, insanlar arasındaki sevgiyi de bütünleştiriyor. Dolayısıyla bu çok önemli bir konu. Teşkilat olarak Kahramanmaraşspor'un yanında olacağız. Kendilerine manevi olarak destek olacağız. Ancak Kahramanmaraşspor'un da başarılı sonuçlar alması çok önemli. Güvenlik açısından üzerimize düşen görevi sonuna kadar yapıyoruz. Tribün terörü Kahramanmaraş'ta yok. Çok mudetil bir seyirci var. Kahramanmaraşspor'un başarılı olması bizleri sevindirir" diye konuştu.

Kahramanmaraşspor yönetimi, daha sonra Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ı makamında ziyaret etti. Başkan Poyraz, yeni yönetime başarılar dilerken, "Belediye olarak Kahramanmaraşspor'a her türlü desteği vermeye hazırız. Yönetimin başarıyı yakalayacağından eminim. Güzel projelerle bize gelirlerse değerlendirme imkanı buluruz" ifadelerini kullandı.

                 Yorum için tıklayın