Site Logo

Kİraz: ''Zor günlerİ aŞacaĞIz''

Basın sözcüsü Kaan Kiraz, zor günleri en kısa zamanda aşmaya çalıştıklarını bildirdi.

Kiraz, yaptığı açıklamada, İskenderun Demirçelikspor yenilgisi sonrasında Mehmet, Nedim, Veli, Sezer ve Cihangir'in kadro dışı bırakılıp, Sadık, Ediz ve Hakan Demir'in sözleşmesinin feshedilmesinden sonra başlayan zorlu sürecin aşılmaya çalışıldığını ifade etti.

Kahramanmaraşspor yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan futbolcuların 10 gün süreyle dinlenmelerinin istendiğini belirten Kiraz, şu bilgileri verdi:
''İskenderun Demirçelikspor yenilgisi sonrasında başlayan krizin sona ermesi için Kahramanmaraş yönetimi elinden geleni yapmaya çalışıyor. Bir süre sonra, yeniden bir durum değerlendirmesi yapacağız. Gelinen noktada, işler yavaş yavaş yoluna girmeye başladı. Kahramanmaraşspor'un yeni yönetimi, takımın başarılı olması için çalışıyor.

Takım olarak zor günler yaşadığımız ortada. Ancak, bunu aşmak için yoğun bir çalışma içerisinde bulunuyoruz. Bunun için kısa ve uzun vadeli planlar yapıyoruz. Ancak, biraz zamana ihtiyacımız var. Bu arada, ligde zor günler geçiren ekibimizin tekrar toparlanmasına çalışıyoruz.'' Kiraz, Kahramanmaraşspor'un ikinci yarıda maçlarını 12 Şubat Stadı'nda oynaması için de çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

           yorum için tıkla