Site Logo

Kadroda Operasyon!!

Uzun süredir galibiyete hasret kalan K.Maraşspor'da, yönetim kurulu 5 futbolcuyu kadro dışı bıraktı, 3 oyuncunun sözleşmesi ise feshedildi.

Son olarak sahasında İskenderun Demirçelikspor'a 3-0 yenilen kırmızı-beyazlı takımda toplanan yönetim kurulu, sert kararlar aldı.

Bu çerçevede, Mehmet Selçuk, Nedim, Veli Kızılkaya, Sezer ve Cihangir teknik heyetin raporu doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakılırken, Sadık, Ediz ve Hakan Demir'in mukaveleleri ise feshedildi.

Kahramanmaraşspor Başkanı Ali Sercan Saraylı, takımın son 6 haftada durumunun iyi gitmediğini ve zirveye oynayan bir takımın düşme potasına geldiğini ifade ederek, ''Son olarak sahamızda İskenderun Demirçelikspor karşısında 3-0'lık ağır bir yenilgi aldık. Bu maçta, futbolcularımızın çoğunun yüreklerini ortaya koymadıklarını gördük. Bu kötü gidişe seyirci kalalamazdık. Alınan sonuç bir gün önce göreve gelen yönetimimizi de derinden yaraladı. Futbolcularımızın bu oyunla taraftarlarını sevindirmeleri mümkün değil. Bu nedenle takıma acil neşter vurmak zorunda kaldık'' dedi.

Kahramanmaraşspor'un arkasında büyük bir camianın bulunduğunu, büyük bir kenti temsil ettiğini ve bu takımda görev alan teknik heyet dahil bütün futbolcuların gereken gayreti göstermesi gerektiğini de vurgulayan Saraylı, ''Gerekirse yeni tedbirler almaya devam edeceğiz. İşimiz zor ama elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz. Öncelikle ara transfer döneminde kadroyu takviye etmek amacıyla bazı isimleri belirlemeye çalışıyoruz'' diye konuştu.

Öte yandan, hafta sonunda GASKİ Spor ile deplasmanda oynayacak kırmızı-beyazlı ekipte çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

Yorumlarınız için tıklayın