Site Logo

TakIm Düzelecekse Gİtmeye HazIrIz

Teknik Direktör Şenol Fidan, yaptığı açıklamada, bütün karşılaşmalara galip gelmek için çıktıklarını, ancak şanssızlığın bir türlü yakalarını bırakmadığını söyledi. İskenderun Demirçelikspor karşısında ferdi hatalardan dolayı mağlup ayrıldıklarını kaydeden Fidan, "Tabiri caizse kendi kendimizi yendik. Defansta yaptığımız hata bütün takımın direncini kırdı. Bu da rakibin işini kolaylaştırdı. Oysa oyunun başında mücadele eden, koşan, galip gelmeye çalışan bir takım vardı" dedi.

Bütün oyuncuları kullanmaya çalıştığını belirten Fidan, "En iyi 11'i sahaya çıkarmaya çalışıyoruz. Ayrıca, elimizdeki kadro da belli. 6 haftadır en iyisini yapmak için mücadele ediyoruz. Daha önce de söyledim, kadromuz ortada. Kapasitemizin çok üzerine çıkmamız gerekiyor. Üst üste aldığımız mağlubiyetlerin ardından yönetimle oturup konuşacağız. Önümüzdeki günler için radikal kararlar alacağız. Bazı oyunculara kulüp bulmalarını söyleyeceğiz" diye konuştu.

Fidan, istifa edip etmeyeceği şeklindeki soruya ise, "Geldiğimizde de söyledik, ben buraya 4 maçlık gelmedim. Bu kendi açımızdan da riskliydi. Yönetimin iyi niyeti ve projelerini düşünerek her şeye 'evet' dedik. Kahramanmaraş'a kısa süreli gelmedik. Eğer bizim gitmemiz takımı kurtaracaksa buna hazırız. Ocak ayında gerçekleştireceğimiz transferlerle takımın çıkışa geçeceğini düşünüyoruz. Takımın mutlaka takviyeye ihtiyacı var" cevabını verdi. (www.kanal46.tv)

İşte Şenol Fidan 'nın Karnesi:

son 7 haftadır galibiyet yüzü göremeyen ve yine son 4 maçtan bu yana da gol dahi atamayan  Kahramanmaraşspor’un başında teknik patron olarak 6 maça çıkan Fidan, sadece evindeki golsüz Adanaspor maçında 1 puan yüzü görebildi.

Sezona şampiyonluk ümidi ile başlayan ancak alınan istikrarsız sonuçlarla bu hedefinden bir hayli uzaklaşan Kırmızı-Beyazlı ekip ise 10 puanla klasman cetvelinin 8. sırasında yer alıyor. Bugüne kadar ligde oynanan 12 maçta Kahramanmaraşspor; sadece 2 galibiyet alırken, 4 beraberlik ve 6 kez de yenilgi yüzü gördü. Rakip kalelere sadece 9 gol atabilen takım, kendi kalesinde ise 16 gol birden gördü.

yorum için tıklayın