Site Logo

SaraylI: ''Bu kötü gİdİŞe seyİrcİ kalmayacaĞIz''

   Çiceği burnun da klüp başkanı Ali Sercan Saraylı, ''Bu kötü gidişe seyirci kalmayacağız'' dedi.

   Saraylı, düzenlediği basın toplantısında, Kahramanmaraşspor'un haftalardır galibiyet alamadığına dikkati çekerek, bu kötü gidişe son vermek için her türlü önlemi alacaklarını belirtti.

Futbolcuların moral ve motivasyonunun, kendilerine güvenlerinin kalmadığını ifade eden Saraylı, ''Dün sahamızda İskenderun Demirçelikspor karşısında aldığımız 3-0'lık yenilgi sonrasında radikal birtakım kararlar almamız kaçınılmaz oldu'' diye konuştu.

Saraylı, futbolcularının İskenderun Demirçelikspor maçında ortaya koyduğu futbolla taraftarlarını sevindirmelerinin olanaksız olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Kazanmak için gerekli olan mücadeleyi yapmadılar, sahada döküldüler. Çok basit hatalar yaptılar. Bu futbolla sahadan galip ayrılmaları mümkün değildi. Sahadan galip ayrılmayı İskenderun Demirçelikspor hak etti. Kahramanmaraşspor sorunlu ve sıkıntılı. Yeni yönetim olarak sorun ve sıkıntıları aşmamızı sağlayacak kararlar alacağız. Örneğin maçlarımızı bundan sonra 12 Şubat Stadı'nda oynamayı düşünüyoruz. Ara transferde kadromuzu güçlendirmek için de şimdiden çalışmaya başladık. İmkansız değil, yaşadığımız sorun ve sıkıntıları aşabiliriz.''

Saraylı, Kahramanmaraşspor'a desteği nedeniyle Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'a teşekkür etti.