Site Logo

Mezİtlİ 0-2 KMS (PAF)

K.Maraşspor PAF takımımız bugünde deplasmandan başarılı bir skorla şehrimize döndü. Saat 13.30'da başlayan karşılaşma Mezitli Davultepe Belediye sahasında oynandı. Karşılaşmanın 21. dakikasında oyuncumuz Alihan penaltıdan topu filelerle buluştururken, 85. dakikada Sefa takımımızın ikinci golünü kaydetti. Böylece 8. haftada da Kahramanmaraşspor'umuz galip geldi ve puanını 15'e yükseltti.

Özet
Maçın ilk yarısında istediği oyunu sahaya yansıtamayan takımımız buna rağmen bulduğu net pozisyonları gole çeviremedi. Mezitlispor’un kaleciden dönen topu golle sonuçlandı ama yardımcı hakem ofsayt bayrağıyla golü kabul etmedi. 20. Dakikada Emre Nasır rakip kaleci tarafından ceza sahasında düşürüldü ve hakem penaltı kararı verdi. Alihan penaltıyı gole çevirdi ve takımımızın üstün mücadelesi sonucunda ilk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıya daha iyi pas yaparak ve mücadelesinden birşey kaybetmeyen K.Maraşspor PAF takımı, girdiği pozisyonlardan sonuç alamadı. Mezitlispor’un atak yaptığı dakikalarda iyi defans yapan takımımız rakibine gol şansı vermedi ve defans oyuncuları bu dakikalarda dahada öne çıktı. İlk yarıya göre oranla ayağındaki topları daha iyi kullanan K.Maraşspor kontratakla Alihan’ın verdiği pasla Sefa’yla bir gol daha buldu ve rahatladı. Bundan sonrada rakibin direnci kırıldı. 90 Dakika boyunca daha net pozisyonlar bulan taraf bizim takımımızdı ve bu zorlu deplasmandan galip gelmesini bildi.

KahramanMarasSpor.org

Yorum için tıklayın