Site Logo

Yenİ BaŞkanImIz: SaraylI

K.Maraşspor Kulübü'nün olağanüstü kongresinde, kulüp başkanlığına Ali Sercan Saraylı seçildi. Kulüp binasında yapılan kongreye, 159 üyeden 95'i katıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Ali Sercan Saraylı kulüp başkanlığına seçilirken, yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Gaffar Akarca, Ahmet Çetin Taşcı, Hacı Kral, Hamza İlhan, İsmail Hakan Evliya, Rauf Dokumacı, Zekai Gümüşer, Mehmet Kubilay Doğan, Mehmet Mutlu Çilve, Uğur Toka, Yaşar Kuybu, Kaan Kiraz, Ahmet Zülfikaroğlu ve Cem Emirmahmutoğlu.

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Saraylı, seçim sonrasında yaptığı konuşmada, Kahramanmaraşspor'un başarılı olması için çalışacağını, bu konuda herkesin desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, daha önce olduğu gibi bundan sonra da Kahramanmaraşspor'a desteklerinin süreceğini ifade etti.

   KahramanMarasSpor.org sitesi olarak başkanımız Ali Sercan Saraylı ve yönetimindeki tüm arkadaşlara yürekten başarılar diliyor ve hayırlara vesile olmasını  niyaz ediyoruz..

Yorumlarınız için tıklayın