Site Logo

Bundan sonra ne olacak?

KMS 0-1 Hatay; Tarsus İY 3-2 KMS; KMS 0-0 Adana; KMS 0-2 DİSKİ; Ş.Urfa Bld. 1-0 KMS.
Gördüğünüz gibi son beş maçta sadece bir puan alabilmişiz. Kimisi diyor ki şanssızlıktan, kimisi diyor ki hocadan, kimisi ise futbolculardan kaynaklandığını iddia ediyor. Nasrettin Hoca misali: davalı da haklı, davacı da haklı. Çünkü bunların hepsi bir bütündür. Eğer yönetimde, teknik heyette veya futbolcuda hatta bazı şartlarda taraftarda aksaklık olursa, elbette ki bu maç skorlarını etkileyecektir.
Ama olmuşla ölmüşe çare yoktur. Önümüzde dördü deplasmanda olmak üzere tam yedi maç var. Gelişmelere göz atalım ...

Yönetimde hareket
Bu hafta veya gelecek hafta yeni kulüp başkanımız seçilecek. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde tam yedi sezon kulüp başkanı olan Hanefi Mahçiçek istifa etti. Onun yerine Ali Sercan Saraylı’nın gelmesi bekleniyor. Bir kaç gün sonra kulübün genel kaptanı Raşit Gümüşer istifa etti. Bugün ise basın sözcüsü İsmail Kahveci istifa etti ve yerlerine kimlerin getirileceği henüz belli değil.

Taraftarların arzuları gerçekleşiyor
Biz taraftarlar olarak senelerdir dedik ki, Kahramanmaraşspor’umuza neden zengin iş adamlarımız sahip çıkmıyor?”. Sonunda sahip çıktılar, sağolsunlar. Şifo Mehmet gelsin dendi, o da bir manada getirildi. Sonra ‘Mahçiçek istifa!’ diyenlerimiz oldu ve istifa etti. Stadyuma girişler öğrencilere bedava olsun dedik, kulüp asbaşkanı Gaffar Akarca hem öğrencilere hem bayanlara önümüzdeki pazar günü İskenderun D.Ç. maçının bedava olacağını açıkladı. Sırada..?

Yedi haftada grupta ilk ikiye girmemiz artık imkansız gibi. Bu haftalarda toplayabileceğimiz kadar puan toplamamız lazım. Daha sonra ara transfer döneminde takıma katkıda bulunmayanlar ve maddi yönden zarara veren oyuncularımız ya başka takımlara kiralanmalı, ya da gönderilmeli. Takıma alınacak oyuncuların ise kariyeri ve potansiyeli olmalı ama çok masraflı olmamalıdır ve en önemlisi de en az üç seneliğine sözleşme imzalamalı. Aynı zamanda bu transferler son günlere bırakılmamalıdır ki, yine o meşhur uyum sorunu sürecini yaşamayalım. Klasmanda bir çok maçı kazanıp play-offlara katılmaya hak kazanmalıyız.

Şenol hocamıza şans dileyelim
Şenol hocamıza biraz şans tanımalıyız ve şans dilemeyiz (her maç sonrası şanssızlıktan yakınıyor). Şuan sonuçlarımız iyi olmamasına rağmen ara transferlere kadar bu hocayla devam etmemiz mecburdur, aksi takdirde takım yine sarsılacaktır ve sondan ilk ikiye girme ihtimalimiz olacaktır.

Uzun lafın kısası, eğer iyi sonuç alamayan A takımımızdan şikayetçiyseniz, güzel maçlar ve sonuçlar sergileyen PAF takımımızı takip edelim. Gençlerimizin geleceğimiz için umut veriyorlar.
Her ne olursa olsun, elbetteki tribünlerde yerlerimizi, ilimizin tek profesyonel takımı, Kahramanmaraşspor’umuz için aldık, alıyoruz ve alacağız!

Yorum yazmak için TIKLAYIN