Site Logo

SaĞlIk'ta turnuva heyecanI

Sağlık Müdürlüğü 6.Sonbahar Turnuvası ile yine Futbol severleri bir araya getirmeyi başardı ve yaklaşık 200 sporcunun ve 13 takımın katıldığı turnuva start aldı.
    Yaklaşık olarak 2 ay sürecek olan Turnuva hafta sonları ve hafta içi akşamları gerçekleştirilecek. Turnuva Tertip Komitesi adına bir açıklama yapan İl Sağlık Müdürlüğü Personel Şube Müdürü ve Sağlıkspor Kulüp başkanı Mustafa Gürdal, 6 dönemdir aralıksız olarak sürdürülen turnuvanın önümüzdeki dönemlerde de devam edebilmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirterek,”Gençlerimizi fiziksel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden gelişmelerini sağlamak ve yeteneklerinin farkına varmalarına yardımcı olmak bakımından sporun önemi tartışmasız bir gerçektir. Müdürlüğümüz tarafından 6.si yapılan halı saha turnuvası başlangıcından bugüne kadar hiç sekte vermeden devam etmesi taktire şayan ve alkışlanması gereken bir faaliyettir. Turnuvanın başından sonuna kadar centilmenlik içerisinde geçmesini temenni ederken organizasyon komitesini ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” dedi. Sağlık Müdürlüğü 6.Sonbahar Turnuvasında toplam 13 takım ve 200 sporcu bulunurken, turnuvaya katılan takımlar şunlar:
Acil Sağlık Memurları, Genç Sağlık Müdürlüğü, Kadın Doğum Hastanesi, Ağız ve Diş Hastanesi, Acı Biberler, Eshab-ı Kehf Hastane, Atay Spor, Devlet Hastanesi, Tıp Fakültesi hastanesi, Real Maraş Acil, Ameliyathane, Yenişehir Hastanesi ve Demir spor.

Yorumlar