Site Logo

Ceyhan 1-5 KMS (PAF)

Kahramanmaraşspor DSGL maçında Ceyhanspor'u 13 Ekim 2007 tarihinde Ceyhan ilçe stadında 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Bu sonuçla Kahramanmaraşspor 9 puanla 4. sıraya yükseldi.

Maç özeti:
1.DEVRE:
Maça atak başlayan takımımız soldan ceza sahasına giren Sefa'nın içeri çıkardığı topla Gökmen'le golü buldu ve atak oyununa devam etti. Nitekim ceza sahası içerisinde düşürülen Emre'nin kazandırdığı penaltıyı Sefa gole çevirdi ve 2. golünüde buldu. Rakip çok etkisiz ataklar gerçekleştirmesine rağmen, orta şut karışımı bir topla golü buldu ve ümitlendi. Rakip atak yaparken topu alan Alihan'la hızlı atağa kalkan K.Maraşspor, Bahtiyar'ın attığı ara topundan sonra Gökmen'in çıkardığı topa iyi vurdu ve 3. golümüzüde bulduk ve rahatladık. İlk yarıda oyunun tek hakimi olan takımımız bir çok gol pozisyonundan da yararlanamadı. Daha sonrasındada ceza sahasında havalanan topa Bahtiyar kafayla dokundu, kaleye giden topu rakip oyuncu elle kurtardı ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Penaltıyı Gökmen gole çevirdi. Böylece devreyi 4-1 önde kapadık.

2.DEVRE:
İkinci devrede oyun disiplininden kopan takımımız buna rağmen çizgiden çıkarılan top haricinde net bir pozisyon vermedi ve Abdullah'ın güzel golüyle de durumu 5-1'e getirdi. Bulduğu net pozisyonları gole çeviremeyen takımımız maçı 5-1'lik bir skorla bitirdi ve puanını 9'a yükseltti.

İlk 11
1. Ömer Kaman
2. Veysel Çokyiğit
3. Mustafa Oğuz
4. Yavuz Güneş
5. Ahmet Büyükköse
6. Abdullah Darıcı
7. Ali Han Kantemur
8. Bahtiyar Burak Kaplan
9. Sefa Durmuş
10. Gökmen Gül
11. Emre Can Karakız

Yedekler:
12. Ahmet Üçgün
13. Serhat Mermer
14. Metin Demir
15. İlker Akkaya
16. Mustafa Çülha

Goller: Dk. 5 Gökmen Gül, Dk. 12 Sefa Durmuş (pen.), Dk. 28 Bahtiyar Burak Kaplan, Dk. 44 Gökmen Gül (pen.), Dk. 64 Abdullah Darıcı (Kahramanmaraşspor);
Dk. 15 Ali İnce (Ceyhanspor)

Sarı kartlar: Dk. 54 Mustafa Oğuz, Dk. 70 Ahmet Büyükköse

Oyuncu değişiklikleri:
Bahtiyar Burak Kaplan (Dk. 55 Serhat Mermer)
Gökmen Gül (Dk.68 Metin Demir)
Abdullah Darıcı (Dk. 75 İlker Akkaya)

Yorumlar