Site Logo

ŞartlarI Uyan Her Üye Aday Olabİlİr

Kahramanmaraşspor’un eski Genel Kaptanlarından Mustafa Gök, yaptığı açıklamada, 3 Kasım 2007 günü yapılacak olan olağaüstü kongrede kendisinin yada başkan olmaya şartları tutan herkesin kulüp başkanlığına aday olabileceğini söyledi.
Hanefi Mahçiçek’in başkanlık görevinden ayrılmasının ardından olağanüstü kongre kararı alındığı açıklanan Kahramanmaraşspor’da daha önce yönetim kurulu üyeliği yaparak, genel kaptanlık görevinde bulunan Mustafa Gök, tek liste ile seçime gidileceği yönündeki açıklamaya tepki gösterdi. Kahramanmraşspor’un geçtiğimiz sezonlarında Futbol Şube Sorumluluğu görevinde bulunan Mustafa Gök yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bu bir seçimdir ve şartları tutan her üye de aday olabilir ve liste çıkartabilir. Ama kamuoyuna yansıtılan açıklamalarda sanki tek liste ile gidileceği mecburiymiş gibi bir intiba uyandırılmaya çalışılıyor. Böyle bir şey olamaz” dedi.
Mustafa Gök, Kulüp binasında yapılan basın toplantısında; 3 Kasım, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 10 Kasım tarihinde olağanüstü genel kurul yapılması kararının alındığının açıklandığını hatırlatarak, şunları ifade etti:
“Basına yansıyan haberlere göre; söz konusu basın açıklamasında; “Yönetim Kurulu aşağıda görüldüğü şekilde olacaktır” deniliyor. Böyle bir şey olamaz? Çünkü; tüzük gereği kulübe en az 5 yıllık üye olanlar başkan adayı olabilir. Yani; 3 Kasım 2007’de yapılacağı açıklanan kongreye tek listeyle gidileceği sanki bir mecburiyetmiş gibi yansıtılmaya çalışılıyor. Bu tamamen yanlıştır. Şartları tutan birisinin aday olarak çıkmasının önüne kimse engel koyamaz. Daha çok vakit var. Belki ben bile aday olabilirim. Kahramanmaraşspor’u daha iyi yerlere getirmek için güçlü yönetim ve güçlü lobilerle, taraftarlara güven veren Kahramanmaraşspor’u üst ligler de oynatmak için ben ve benim gibi birçok Kahramanmaraş sevdalısı kongrede aday olabilir. Çünkü bizler; memleketimiz ve Kahramanmaraşspor için her zaman elimizi taşın altına koymaktan sakınmayız. Bu nedenle kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesinin önüne geçebilmek amacı ile bu açıklamayı yapmakta fayda görüyorum.” dedi.
3 Kasım veya 10 Kasım tarihinde olağan üstü genel kurul yapılması kararlaştırılan Kahramanmaraşspor’a kayıtlı 107 üye bulunuyor.

Yavuz Nalbantbaşı

Yorumlar