Site Logo

Mahçİçek TakImI BIraktI...

Ligde bu yıl bir türlü istikrar yakalayamayan takımımızda önce teknik direktör değişikliğine gidilmişti. Yeni teknik direktörümüzle çıktığımız maçlarda da takımımız göz dolduramadı ve alt sıralara doğru düşüşe geçti puan cetvelinde.

En son dün kendi saha ve seyircimiz önünde aldığımız mağlubiyet ile takımımızda iyice moraller bozuldu ve Baskanımız Hanefi Mahçiçek yaptığı açıklamada takımı bıraktığını istifa edeceğini söyledi ve 3 Kasımda kongreye gideceklerini belirtti.

Mahçiçek sebep olarak ise yorulduğunu gösterdi.Son zamanlarda tribunlerde yükselen istifa seslerinin de bu kararda etkili olduğunu tahmin ediyoruz.Ayrıca takımıza desteğini her zaman sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Bu arada , yeni seçimde başkanlık için adaylıkta adı geçenler arasında Ali Sercan Saraylı var.

Takımımız için hayırlısı neyse o olsun...

www.KahramanMarasSpor.org

Yorumlar için Tıklayınız 

Bu sabah ilk kez bizden duyduğunuz bu haber sonrası haber ajanslarının geçtiği haber ise şöyle :

Basın Sözcüsü İsmail Kahveci, konuyla ilgili düzenlediği basın toplantısında, Başkan Hanefi Mahçiçek'in aday olmayacağı kongreye tek liste halinde gidileceğini açıkladı. Kahramanmaraşspor'un başarısı için mücadele ettiklerini kaydeden Kahveci, "Geldiğimiz noktaya baktığımızda işlerin iyi gittiğini söyleyemeyiz. Yönetim kurulu olarak olayların böyle gelişmesinden üzgünüz. Başkanımız Hanefi Mahçiçek'e büyük saygı duyuyoruz. Kendisi siyasi çalışmaları ve sağlık sorunları nedeniyle çekilme kararı aldığını bizlere iletti" dedi.

Artık Kahramanmaraşspor'da genç bir jenerasyonun bulunduğunu hatırlatan Kahveci, amaçlarının yarınların takımını şimdiden oluşturmak olduğunu ifade etti. Kongrenin 3 Kasım tarihinde yapılacağını belirten Kahveci, Ali Sercan Saraylı başkanlığındaki yönetim kurulu listesinin de hazır olduğunu söyledi. Ara transfer döneminde 4 önemli futbolcu ile görüşmelerin devam ettiğini dile getiren Kahveci, "Mutfaktaki malzemenin ne olduğunu biliyoruz. Yönetim olarak şimdiye kadar büyük fedakarlık yaptığımızı düşünüyoruz. Ayrıca, teknik ekibimiz de iyi niyetle çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Bir diğer haber ise verdiğimiz başkan aday adını doğrular nitelikte:

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Hanefi Mahçiçek'in dün alınan 2- 0'lık Diyarbakır Büyükşehir Belediye Diskispor yenilgisinin ardından başkanlık görevini bırakacağı öğrenildi.

Mahçiçek'in aldığı karar Kahramanmaraşspor Basın Sözcüsü İsmail Kahveci tarafından tesislerde yapılan toplantıda açıklandı. Mehçiçek'in kendi insiyatifinde böyle bir karar aldığını ifade eden Kahveci, 3 Kasım'da çoğunluk sağlanamazsa 10 Kasım'da yapılacak Olağanüstü Kurul'a Ali Sercan Saraylı'nın tek listeyle gireceğini belirtti. Listede sadece Hanefi Mahçiçek'in bulunmadığını söyleyen Kahveci, takıma ve şehre önemli katkıları olan Mahçiçek'in onursal başkan olacağını kaydetti.