Site Logo

Şehİt Aİlelerİnİ UnutmadIk!!!

Kahramanmaraş merkez Bağlarbaşı Mahallesinden olup Mardin'de 6 aylık asker olup silah kazası nedeniyle Abdurragip Abıka isimli jandarma onbaşı şehit düştü. Hepimizin başı sağolsun. Şehidimizin ailesine Cenab-ı Hak'tan sabır dileriz. Yüce Rabbimiz Milletimizin, Devletimizin, Mehmetçiğimizin ve bütün Müslümanların yar ve yardımcısı olsun...

______________________________

K.Maraşspor yarın (Çarşamba) kendi sahasında oynayacağı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor maçının hasılatını şehit ailelerine bağışlayacak.

Basın Sözcüsü İsmail Kahveci, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, yarın kendi sahalarında oynayacakları Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor maçının hasılatını şehit ailelerine bağışlama kararı aldıklarını belirterek, bu vatan için canlarını seve seve veren şehitlerin yakınlarına katkı sağlayabilmek için yönetim olarak böyle bir karar aldıklarını söyledi.

Türkiye'de devam eden bölücü terör eylemlerinin ülkeye çok büyük zarar verdiğinin altını çizen Kahveci, "Bu mesele hepimizin. Millet olarak sahip çıkmamız gerekiyor. Şehit ailelerini sadece birkaç gün değil, her zaman hatırlamamız gerekiyor. Bu, sporun da üzerinde gelen bir olay" diye konuştu.

Şehit haberlerinin her kesimi olduğu gibi kendilerini de çok üzdüğünü belirten Kahveci, "Bizim için hassas bir konu. Dolayısıyla Kahramanmaraşspor olarak karınca kararınca şehit ailelerinin yanında olduğumuzu göstermek istedik" dedi. Yarın oynayacakları DİSKİSpor maçında bütün taraftarların tribündeki yerlerini almalarını beklediklerini vurgulayan Kahveci, vefakar taraftarların bu anlamlı bağışa katkı sağlayacaklarına yürekten inandıklarını ifade etti.

Yorumlarınız için tıklayınız