Site Logo

Fİdan: ''Zİrveye ortak olabİlİrdİk''

K.Maraşspor Teknik Direktörü Şenol Fidan, ''Eğer son 3 haftada büyük talihsizlikler yaşamasaydık, şu anda zirveye ortak olabilirdik'' dedi.

Fidan, yapmış olduğu açıklamada, Adanaspor maçına galibiyet ümidiyle çıktıklarını, çok iyi mücadele ettiklerini ve 4-5 tane net gol pozisyonunu kaçırdıklarını belirtti.

Karşılaşmanın berabere bittiğini anımsatan Şenol Fidan, ''Beraberliğe sevinemedik. Maç lehimize farklı bile bitebilirdi. Skordan değil, ama oyundan memnun kaldım. Üzgünüz, yapacak bir şey yok. Tek tesellimiz, oyun grafiğimizin giderek yükselmesidir' diye konuştu.

TTF 2. Lig 5 Grup'ta ilk yarı maçlarını da değerlendiren Fidan, bu yarıda istedikleri puanları alamadıklarını ifade etti. Fidan, şunları söyledi:

''Eğer son 3 haftada büyük talihsizlikler yaşamasaydık, şu anda zirveye ortak olabilirdik. Şimdi amacımız ikinci devre maçlarına bütün dikkatlerimizi vererek, hedeflediğimiz puanları toplamak. Çünkü, ekibimize uyum sorunu büyük oranda çözüldü ve oyun kalitemizde de belirgin bir artış söz konusu.''

Bu arada, haftaya sahasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor ile ikinci devre ilk maçını yapacak olan Kahramanmaraşspor'da futbolculara bayram izni verilmedi. Hanefi Mahçiçek stadyumunda hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekibe, DİSKİ Spor maçından sonra izin verilecek.

Tarsus İdmanyurdu maçında sakatlanan Hakan Demir'in de tedavisinin devam ettiği, bu hafta takıma katılmasının zor olduğu belirtildi.