Site Logo

KazanabİleceĞİmİz maçI kaybettİk

TFF İkinci Lig 5 Grup'ta mücadele eden ve dün deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile oynadığı maçı 3-2 kaybeden Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Şenol Fidan, kazanabilecekleri bir maçı kaybettiklerini söyledi.

Fidan, oynadıkları son iki lig maçında iyi mücadele etmelerine ve güzel futbol oynamalarına karşılık hak ettikleri puanları alamadıklarını, talihsizlik yaşadıklarını belirtti. Oynadıkları iyi futbolun puan olarak karşılıksız kaldığını öne süren Fidan, şöyle konuştu:
''Oynadığımız iyi futbolu skora da yansıtmak, puan olarak karşılığını almak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. Grup lideri Tarsus İdmanyurdu karşısında sahadan puan ya da puanlarla ayrılmayı hedefleyerek çıktık. Kadromuzda eksikler olmasına rağmen iyi mücadele ettik. Erken gol yedik ve yenik duruma düştük. Etkili futbolumuzu sürdürüp 2-1 öne geçmeyi de başardık. Rakibimiz skoru 2-2 yaptı ama galibiyete yakın olan taraf yine de bizdik. Ancak, uzatma dakikalarında talihsiz bir gol yedik ve sahadan puansız ayrıldık. Oysa bu maçta en az bir puanı hak etmiştik.''

Fidan, takımının her geçen hafta daha iyi futbol oynadığını, bu gelişmenin sonraki haftalar için kendilerini umutlandırdığını vurguladı. Kahramanmaraşspor'un iki maçını üst üste kendi sahasında oynayacağını ve bu maçları mutlaka 6 puan alarak geride bırakması gerektiğini vurgulayan Fidan, ''Hedefimiz önce Adanaspor'u daha sonra da Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Diskispor'u sahamızda yenmek ve lige ağırlımızı koymak'' diye konuştu.

Fidan, kart cezalısı Serhat'ın Adanaspor maçında forma giyemeyeceğini, cezası sona eren Veli Kızılkaya'nın ise Adanaspor maçında sahada olacağını sözlerine ekledi.

Yorumlarınız için tıklayınız