Site Logo

Tarsus maçIna doĞru...

Tarsus'ta oynanacak olan Tarsus İdman Yurdu - K.Maraşspor karşılaşmasında Sacit Keşkek düdük çalacak. Yardımcılığını ise Ahmet Ayaz ve Ekrem Altınel yapacak. Dördüncü hakem olarak Şükrü Şahin görev yapacak. Maçın hakemi Sacit Keşkek bizim için pek yabancı sayılmaz. Geçen sezon klasman grubunda 10. hafta K.Maraş'ta oynadığımız Siirtspor karşılaşmasını da Sacit Keşkek yönetmişti. Bu karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmıştık.

Tarsus İdman Yurdu'nda cezalı olan Önder ve sakat olan Ökkeş kadroda yer almıyorlar. K.Maraşspor'da ise Hatayspor maçında kırmızı kart gören Serhat ve kart cezalısı olan Veli Kızılkaya yanısıra sakatlıkları nedeniyle Paşa, Mustafa Aksoy, Osman Koca, Hakan Demir ve üç oyuncu kadroda yer almıyorlar. Buna rağmen teknik direktörümüz Şenol Fidan bu maç için çok iddialı konuştu. "Elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız.", diyen Fidan, bu maçtan moral bulmak istediklerini açıkladı.

Her iki takımda haftanın ilk gününden itibaren günde çift idman yaparak Pazar günü saat 15.00'da Tarsus Burhanettin Kocamaz Stadında oynanacak maç için yoğun bir şekilde hazırlandılar.

Tarsus İdman Yurdu grupta liderliğini sürdürmek için, Kahramanmaraşspor ise Hatayspor maçını telafi edip moral bulmak için sahaya çıkacak.

KahramanMarasSpor.org