Site Logo

KMTSO'dan Para YardImI!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), Türkiye 2'nci Lig B Kategorisi 5'inci Grup'ta mücadele eden K.Maraşspor'a 25 bin YTL para yardımında bulundu.

KMTSO Yönetim Kurulu'nun aldığı karar gereği 25 bin YTL değerindeki çeki KMTSO Başkan Vekili Sermet Çuhadar, kulübün Basın Sözcüsü İsmail Kahveci'ye teslim etti. KMTSO Yönetim Kurulu toplantı odasında yapılan törende Kahramanmaraşspor kulüp başkanı Hanefi Mahçiçek, KMTSO Yönetim Kurulu üyeleri Kamil Dalkara ve Kadir Tanış hazır bulundu.

Kahramanmaraşspor'un şehrin tanıtımında önemli rol oynadığını belirten Çuhadar, takımın daha üst liglere çıkması gerektiğini vurguladı. Çuhadar, "Kahramanmaraşspor'un, şehrimizin tanıtımı konusunda önemli bir yeri var. Kulübün üst liglere çıkması, şehrin tanıtımına daha büyük katkı sağlayacak. Kendilerine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Basın Sözcüsü İsmail Kahveci de, takıma destek konusunda öncülük yapan KMTSO Başkanı Mehmet Balduk'a teşekkür etti. Aldıkları çekin maddi değerinden çok manevi değerinin olduğunu ifade eden Kahveci, "Bu çekin bedeli bizim için o kadar önemli değil. Maddi bedelinden ziyade manevi bedeli çok önemli. Bulunduğumuz grupta mücadele eden 10 takım belediye veya sivil toplum kuruluşları tarafından destekleniyor. Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Belediye gibi kurumların bizi desteklemesi manevi açıdan büyük önem taşıyor. Başkan Balduk, bu konuda öncülük yaptı. Buradan kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu desteğin bizim için maddiyatın çok çok üzerinde büyük bir değeri var" ifadelerini kullandı.