Site Logo

Tontonlar Çayevİ basIldI!

İtfaiye arkasında bulunan ve Kahramanmaraşspor Taraftar Derneği Tontonlar Grubu olarak açılan ve işletilen çayevinde dün saat 02.30 sıralarında lokalin camları kırıldı.

Sabah saatlerinde iş yerine gelen tontonlar grubu üyesi ve Kahramanmaraşspor amigosu Yahya camın kırıldığını fark etti ve polise haber verdi. Polis haberi alır almaz olay yeri inceleme ekibiyle lokale gitti ve incelemelere başladılar.

Amigo Yahya’nın yaptığı açıklamada: “Saat 02.00’da işyerini kapattım ve bu sırada bana cep telefonumu gizli bir numara ile tanımadığım biri aradı. Bana ‘sen bilirsin’ dedi ve telefonu kapattı. Bunun üzerine şüphelendiğim tek kişi Pazar günü oynanılan Kahramanmaraşspor – Hatayspor karşılaşmasında istifa çağırdığımız Hanefi Mahçiçek’in adamları olduğunu düşünüyorum. Bu yapılan cam kırma olayını hiç kimseye yakıştıramıyorum. Bunu yapan kişi bana iki tokat atsa daha iyiydi”, diyen amigo Yahya daha sonra “sağlık olsun”, dedi. Taraftarlar derneği başkanı M. Suat değirmencioglu’nun istifası üzerine bizi taraftarı yalnız bilmesinler dedi.

Haber: İlker Yiyen