Site Logo

Şenol Fİdan'In ŞanssIzlIk İsyanI!

Teknik direktör Şenol Fidan, ''Oynadığımız futbolun karşılığı yenilgi olmamalıydı'' dedi.

Fidan, sahalarında dün 1-0 kaybettikleri Hatayspor maçını değerlendirirken, galibiyeti düşünerek çıktıkları bu maçtan yenilgiyle ayrıldıklarını, çok üzgün olduklarını söyledi.

İyi futbol oynamalarına karşın gol atamadıklarını ve kalelerinde gördükleri ''talihsiz'' bir golle sahadan puansız ayrıldıklarını ifade eden Fidan, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Kahramanmaraşspor'da yeni göreve başladım ve Hatayspor maçı benim için çok önemliydi. Önemli bir maçı kaybettik. Ama yenilgiye rağmen futbolcularımın ortaya koyduğu oyun bana ilerisi için ümit verdi. Hatayspor maçına iyi başlayamadık. Sonra toparlandık ve rakip kaleye üst üste ataklar geliştirdik. İkinci yarıda da iyi oynayan bizdik. Ama rakibimiz bizim yapamadığımızı yaptı ve gol atmayı başardı. Attığı bir gol ile sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu. Bu maçta şansımız da yanımızda değildi, bir şutumuzda top direkten döndü. Oynadığımız futbolun karşılığı yenilgi olmamalıydı.''

Fidan, Tarsus İdmanyurdu ile oynayacakları maçın hazırlıklarına başladıklarını, bu maçı kazanarak taraftarlarını sevindirmeyi, Hatayspor karşısında uğradıkları puan kaybını telafi etmeyi amaçladıklarını bildirdi.