Site Logo

Şİfo Mehmet KahramanmaraŞ'ta

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkan Yardımcısı Gaffar Akarca, yaptığı açıklamada Mehmet Özdilek'i genel koordinatörlük görevine getirildiğini bildirdi. Akarca, ''Amacımız özlenen ve beklenen Kahramanmaraşspor'u ortaya çıkarmak'' dedi.

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkan Yardımcısı Gaffar Akarca, yaptığı açıklamada, Gigi Multescu'nun görevden ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine Şenol Fidan'ın getirildiğini hatırlatarak, "Yönetime gelmeden önce Mehmet Özdilek ile bir görüşme yapmıştık. Multescu'nun ayrılmasıyla birlikte kendisinin tavsiyesi üzerine ve bir süre birlikte Malatyaspor'u çalıştırdıkları Şenol Fidan'ı teknik direktörlük görevine getirdik. Amacımız özlenen ve beklenen Kahramanmaraşspor'u ortaya çıkarmak. Beraber yola çıktığımız arkadaşlarla uzun süreli bir plan ve program yaptık. Geleceğin Kahramanmaraşspor'unun temellerini şimdiden atmak istiyoruz. Çalışmalarımızı hiç durmadan sürdürüyoruz" dedi.

Yaptıkları plan dahilinde Mehmet Özdilek'in tam yetkili olarak genel koordinatörlük görevine getirildiğini kaydeden Akarca, "Bir zamanlar kırmızı-beyazlı forma için ter döken efsane futbolcumuz Mehmet Özdilek, Kahramanmaraşspor için çok şey yapmak istiyor. Bizim heyecanımızdan gerçekten çok etkilendiğini ifade etti. Takımın her şeyinden sorum olacak. Bundan sonra her hafta Kahramanmaraş'a gelecek ve 3 gün burada kalacak" diye konuştu.