Site Logo

BaŞarIlI olmak İçİn geldİm

K.Maraşspor'un yeni teknik direktörü Şenol Fidan görevine başlarken, yeni takımında başarılı olmak için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Gigi Multescu ile yollarını ayıran K.Maraşspor'da teknik direktörlüğe getirilen Şenol Fidan görevine başladı. Şenol Fidan dün takımla ilk antrenmanına çıkarken, yardımcısı yine eski Beşiktaşlı İsmail Taviş ise futbolculara kondisyon ağırlıklı çalışma yaptırdı. Kahramanmaraşspor'da olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Şenol Fidan, gece-gündüz Kahramanmaraşspor'un başarısı için çalışacağını ifade etti. Fidan, şunları söyledi:


"Sezon başında Mehmet Özdilek ile birlikte Kahramanmaraşspor'un maçını birlikte izlemiştik. Burada yeni yönetimin heyecanı yüzlerinden okunuyordu. Genç arkadaşlar o zaman bizlere Kahramanmaraşspor'u eski günlerine döndürmenin planlarını açıkladılar. Bu bize de çok heyecanlı gelmişti. Ama en çok bizi yönetimin samimiyeti ve uzun vadeli projeleri etkiledi."

Takımı yeni yeni tanımaya başladığını söyleyen Fidan, "Puan olarak iyi bir yerdeyiz. Ancak başarılı olmak istiyorsak futbolcu arkadaşların mutlaka kapasitesinin üzerine çıkması gerekiyor" diye konuştu.

**

KahramanMarasSpor.org olarak bizde yeni hocamıza başarılar dileriz.