Site Logo

Beledİye'ye SeslenİŞ!

Dün akşam Aksu TV’de yayınlanan Tarafsız Saha programında K.Maraşspor Taraftarları ve program konukları Belediyemize destek olması için çeşitli önerilerde bulundu.

Mehmet Uçar’ın sunduğu programın konukları Anadolu Taraftarlar Federasyonu başkanı Alaeddin Devlet Ülger,  K.Maraşspor yöneticisi Ali Sercan Saraylı ve telefonla katılan taraftarlardı.

Taraftarlarımızın öneride bulunduğu bazı konulardan birisi Kahraman Kentimizin çeşitli noktalarına bayrak asılmasıydı. Şehrimizin önemli yerlerine birer K.Maraşspor bayrağı asılması istendi. Her hafta başı şehrimizde oynanacak maçın duyurusu reklam panolarında yapılması ve kaldırım taşlarımızın kırmızı-beyaz yapılması için taraftarlarımız belediyeden rica ettiler. Belediye Başkanımız Mustafa Poyraz’ın maçlara gelmemesi de eleştirildi. Bundan sonra her maçta destek için Sn. Başkanımızın da bulunmasını istediler ve bu tür konularda öncülük etmesi gerektiğini söylediler.

Bunun karşılığında taraftarlarımız Süper Amatör Küme’de bulunan K.Maraş Belediyespor’a 3. Lig’e çıkması için destekte bulunacaklarına dair söz verdiler. Ayrıca Kahramanmaraşspor’umuzda kadroya giremeyen futbolcularında Belediyespor’da oynatılması sağlanacak.
Bu arada Kahramanmaraşspor Çarşamba günü saat 15.00’da Belediyespor ile dostluk maçı yapacak.

Kahramanmaraş’ta yalnız belediye değil, valisiyle ve tüm birimleriyle birlik beraberlik olmak için K.Maraşspor yönetimi zeytin dalını uzattı, taraftar da bunu istiyor ve belediyemizle valimizde buna destek olmalıdır.

Kahramanmaraşspor hakkında yönetim adına konuşan Ali Sercan Saraylı taraftarımızın sabırlı olmasını istedi. Beklentilerinin çok yüksek olduğunu ama bunun ne kadarını sağlayabilirseler, ilk sezonumuzda onu yapacaklarını söyledi. Devre arasında eksik kalan yerler için mutlaka transfer yapılacağını söyledi. Son olarak Saraylı, taraftarlarımızın en azından her maç stadı doldurarak takımımıza destek olmasını istedi.

© KahramanMarasSpor.org