Site Logo

HocamIz Şenol Fİdan!

K.Maraşspor teknik direktör sorununu Şenol Fidan ile anlaşma sağlayarak çözüldü.

K.Maraşspor Kulübü Başkanı Hanefi Mahçiçek, yapmış olduğu açıklamada, Türk vatandaşlığına geçemediği için görevden ayrılmak zorunda kalan Gigi Multescu'nun yerine Şenol Fidan ile çalışacaklarını söyledi.

Gruplarında şampiyonluk mücadelesi verdiklerini ifade eden Mahçiçek, şöyle konuştu:
''Eski futbolcumuz Mehmet Özdilek'in tavsiyesi üzerine eski Beşiktaşlı futbolcu Şenol Fidan ile anlaştık. Geçen sezon Beykoz'u çalıştıran Şenol Fidan ile yolumuza devam edeceğiz. Şenol Fidan ile anlaşarak önemli bir sıkıntımızı daha aşmış olduk.''

Mahçiçek, hafta sonunda Hatayspor ile karşılaşacaklarını belirterek, sahalarında oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini, bu maçtan galibiyetle ayrılacaklarını ifade etti.

Kulüp Basın Sözcüsü İsmail Kahveci ise, yaptığı açıklamada, yaklaşık 1 haftadır sürdürdükleri teknik direktör arayışlarının sona erdiğini belirterek, "Şenol Fidan'la her konuda anlaşmaya vardık. Öte yandan, Beşiktaşlı eski futbolcu Mehmet Özdilek de takıma teknik danışmanlık yapacak" dedi.

Hedeflerinin büyük olduğunun altını çizen Kahveci, "Yönetim olarak her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Amacımız Kahramanmaraşspor'u bir üst kategoriye çıkartabilmektir. Takım olarak her gün daha iyi futbol oynuyoruz" diye konuştu.